Back to Question Center
0

Zombie Komputer Lan Botnet Malware - Expert Semalt Ndarbeni Jawaban Apa Apa Apik Apik Apik Kanggo Komputer Sampeyan

1 answers:

Komputer zombie minangka piranti sing nyambung menyang internet sing dikompromi dening peretas. Digunakake kanggo sawetara tugas sing ala lan botnets saka zombie digunakake kanggo nyebar spam liwat email. Iku uga nglakokake serangan denial-saka-layanan. Pamilik komputer zombie ora ngerti yen sistemane dikompromi minangka program-program kasebut bisa ngresiki lan nyerang file akeh. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, nyatakake serangan DDoS sing dikoordinasi dening botnets bisa nyerang serangan gerombolan zombie, lan maneka warna komputer utawa pangguna seluler ora ngerti bots. Malware botnet yaiku koleksi gedhe-gedhe piranti seluler utawa komputer sing nyambung kanthi internet, sing sabenere nganggo bot spesifik - certificate of good standing new york. Botnet digunakaké kanggo nindakake macem-macem serangan denial-saka-layanan sing didistribusake, nyolong data, ngidini penyerang bisa ngakses piranti, lan ngirim email spam utawa pranala phishing kanthi jumlah gedhe.

Ora kabeh komputer malware botnet lan komputer zombie sing ala:

Sampeyan kudu ngelingake yen ora kabeh botnet iku mbebayani lan ala. Contone, sawetara perusahaan antivirus tetep nganyari kebijakan kanthi bantuan botnet lan pangguna kudu ngetrapake peraturan lan peraturan. Microsoft bubar dianyari sawijining kawicaksanan lan ngenalake sawetara botnet sing ramah pengguna lan nyegah serangan botnet sing mbebayani. Mangkono, nginstall sing botnets ing mesin sampeyan ora mbebayani ing kabeh lan kudu ora dijupuk kanggo diwenehake..Botnet digawé nalika program utawa virus sing lumrah nuding piranti. Pengontrol botnet ngarahake aktivitas tartamtu menyang piranti sing kompromi liwat saluran komunikasi kayata HTTP lan IRC. Botnet disewa dening panyerang cyber kanggo macem-macem tujuan.

Carane tetep aman online?

Sampeyan kudu nginstal program anti-malware utawa antivirus kualitas sing kudu dadi versi asli lan mbayar kanggo ngoptimalake keamanan online. Saliyane, sampeyan ora kudu ngeklik pranala curiga lan iklan glittering uga jendhela nyembul ora bisa kabuka amarga bisa ngemot bot ing nomer gedhe.

Jutaan milyar PC wis diam-diam nginfeksi botnet, nggawe tentara bot gedhé lan nyolong kanggo nyolong utawa ndadekake informasi pribadi online. Sawetara bot kalebu loro jaringan botnet cilik lan gedhe, kayata Conficker, Zeus, Mariposa, BredoLab, lan ZeroAccess. Kabeh mau nunggu perintah kasebut saka botmasters sadurunge kudu nindakake fungsi kasebut.

Perwira botnet kerep ngedol layanan botnet menyang penawar sing paling apik. Pelanggan minangka pelaku spionase komersial, partai pulitik, lan geng kriminal online, sing tujuane kanggo ngganggu serangan-serangan cyber. Ancaman botnet minangka komponen utama lanskap keamanan online, lan botnet ana ing sangisore akeh serangan phishing. Mangkono, pencegahan iku prentah, lan kita kudu mandheg ditampa dening keyloggers, nyolong identitas, lan serangan phishing. Loro komputer zombie lan malware botnet bisa nginfèksi piranti sampeyan, supaya sampeyan kudu ati-ati nalika njelajah situs web sing beda.

November 29, 2017