Back to Question Center
0

Tip Saka Semalat Kanggo Ngrampungake Tèks, Email Dikarepake, Lan Telpon Telpon

1 answers:

Max Bell, Semalt Customer Success Manager, nyatakake yen teks palsu, email sing ora dikarepake, lan panggilan marketing ngganggu bisa ngrusak kanthi cepet sore sampeyan. Paling taun, Komisi Informasi ngajukake luwih saka 114.000 teks sing ora dikarepake lan telpon sing ngganggu. Nomer iki dikarepake bisa mlaku ing jutaan dolar amarga munggahake spammer ing Internet. Pengalaman ngilangi pesen teks palsu lan email sampah saka akun sampeyan ora mung nyedhaki wektu nanging uga larang.

Cara mblokir teks sing ora dikarepake

Apa sampeyan wis nampa teks ngebom saka spammer? Ora ana ruang kanggo panik! Yen sampeyan wis nampa teks saka panyerang, kayata Klaim Asuransi Perlindungan Pembayaran (PPI) mengklaim eksekutif, sampeyan kudu nyatakake lapuran kasebut menyang panyedhiya jaringan kanggo entuk petunjuk luwih lanjut. Sawetara panyedhiya jaringan nyedhiyakake pamaos potensial gratis kanggo ngalangi spammer supaya ora marem. Kanggo nglaporake teks ala, nerusake teks sing ora dikepengini menyang 7726 lan klebu nomer sing bener saka pangirim. Jaringan utama wis ana ing ngarep kanggo nglindhungi para pelanggan amarga diganggu dening spammers lan peretas. Kawicaksanan lan standar ngatur cara panyedhiya lan perusahaan jaringan operate. Minangka pangguna seluler, sampeyan bisa mutusake laporan utawa ngajukake complaint menyang Kantor Komisi Informasi. Perusahaan sing wis ngrusak kondisi kontrak bakal mbayar denda luwih saka £ 500.000. Bubar, perusahaan kredit sing beroperasi ing Bradford rampung mbuwang denda amounting to £ 80,000 sawise ngirim jutaan teks ngganggu sajrone enem wulan pungkasan.

Cara kanggo mblokir panggilan telpon ngganggu?

Service Preference Telephone (TPS) wis akeh pitulungan kanggo pangguna seluler sing nampa panggilan marketing ngganggu saka spammer. Kanggo mungkasi telpon saka pakar strategi penjualan lan marketing, ndhaftar nomer ponsel sampeyan kanthi Layanan Keutamaan Telephone. Perusahaan ora sah kanggo nelpon yen sampeyan ndhaftar karo organisasi TPS. Kanggo ndhaftar layanan iki, ngirim "TPS" diiringi alamat email sampeyan 85095. Ing sawetara menit, sampeyan bakal nampa konfirmasi teks saka Service Preference Telephone sing wis ditambahake menyang database. Sapérangan perusahaan telpon uga nyedhiyakake layanan kanggo mblokir panggilan gangguan. Nanging, tagihan bisa beda-beda gumantung saka instalasi produk sing mblokir telpon.

Carane kanggo mblokir email spam?

Nampa email sing ora dikarepake saka spammers saben dina bisa infuriating. Peningkatan spammers ing internet wis nambah wektu wektu. Spammers nggunakake email sampah kanggo ngakses data pangguna pungkasan. Minangka pangguna telpon seluler, aja ngeklik lan mbukak email sing asli saka domain sing ora bisa dipercaya. Spammer entuk kabar yen sampeyan mbukak link sing dikirim menyang akun email sampeyan. Gunakake tombol 'unsubscribe' kanggo mblokir email sing ora diidinake saka ing kothak mlebu. Yen sampeyan wis nyedhiyakake email reguler saka alamat email tartamtu, mblokir alamat email minangka tembusan sing paling apik kanggo sampeyan. Nyegah alamat njamin email mangsa sing asalé saka alamat email sing diblokir njaluk menyang folder spam.

Nganyari program anti-virus sing dianyari iku penting banget nalika nerangake keamanan ponsel sampeyan. Aja ngalami gangguan telpon, teks palsu, lan email sing ora dikepengin ngrusak sore sampeyan. Gunakake trik lan tips sing disorot ing ndhuwur kanggo dadi sisih sing luwih aman.

November 29, 2017
Tip Saka Semalat Kanggo Ngrampungake Tèks, Email Dikarepake, Lan Telpon Telpon
Reply