Back to Question Center
0

Tip Migunani Saka Semalat Yen Nyegah Email Sampeyan Ing Akun Gmail

1 answers:

Nampa email sing ora dikarepake lan palsu saka akun Gmail bisa dadi iritasi. Gmail wis nampilake filter efisien kanggo nyegah email spam sing teka saka dhaptar milis sing ala lan pangirim khusus. Yen sampeyan wis nampa email spam, Gmail dadi luwih gampang kanggo sampeyan mblokir pesen palsu kanthi permanen.

Ross Barber, pakar 10 (Semalt), ngandhakake yen ing taun-taun kepungkur, spammers lan attackers nggunakake email script kanggo nyolong informasi saka komputer pangguna pungkasan. Yen sampeyan ngetik email palsu ing akun Gmail sampeyan, sampeyan bisa langsung ditransfer menyang situs web angkoro ing ngendi peretas bisa njaluk informasi lan tembung sandhi kanthi cepet. Ing wekdal panjang, spammers damel dhuwit dhuwit sing dibayar dening organisasi minangka ragad iklan. Email sing ora dikarepake ora kudu dadi masalah inti sing ngganggu kampanye utawa operasi online. Elinga email palsu sing dadi gangguan mung ngilangi jumlah email sing ora diidinake sing dikirim menyang akun sampeyan.

Cara kanggo mblokir panganggo ing akun Gmail sampeyan nggunakake filter spam

Nalika nerangake nyegah email spam saka akun Gmail, nggunakake filter spam kudu pilihan pisanan sampeyan kanggo nimbang. Filter-filter spam ngenali endi sing paling akeh email sing ora dikepengini asal saka unsur-unsur teknis saka email palsu, lingkup dijamin email, lan jumlah total wong sing nampa email sing ora diundang.

Kanggo mblokir email sing ngganggu lan palsu sing asalé saka pangirim sing wis dikirim menyang akun Gmail, mung nambah pangirim ing daftar pamblokiran Gmail. Sawise nampa email sing ora dipengini, mriksa lan klik 'panah mudhun 'ditampilake ing pojok sisih ndhuwur saka email palsu

Pilih liwat opsi sing ditampilake sawise ngeklik panah mudhun, lan klik 'Blok Pengirim' pilihan. Ing wayahe, kabeh email sing ora dikarepake saka pangirim sing diblokir bakal ditransfer menyang folder 'junk' kanthi otomatis. Untunge, Gmail menehi sampeyan kesempatan kanggo mbukak blokir pangirim sing sengaja dikunci.

Trik carane nglaporake email spam

Yen sampeyan ndeteksi email spam ing akun Gmail sampeyan, sampeyan ora kudu panik. Ngeklik tanda centang sing ana ing dhaptar email utawa nggunakake filter menehi solusi sing paling apik. Google migunakake laporan sing diajukake dening pangguna pungkasan kanggo nyaring filter spam lan nggawe luwih apik. Filter saringan ngirim asil sing paling apik. Nanging, sawetara layang ajur tansah nemokake cara kanggo entuk akun Gmail. Kanggo nglaporake email sampah sing ditampa ing akun sampeyan, klik 'panah mudhun' sing ditampilake ing sisih ndhuwur-tengen surat ajur sing ditampa.

Gulung mudhun dhaptar pilihan sing ana ing ngisor panah mudhun lan klik 'Laporkan spam'. Sawise menehi tandha utawa nglapurake pesen lan email, isi sing ora bakal dikirim menyang folder 'junk.' Tansah pamblokiran lan nglaporake email sing ora diidinake menyang Gmail lan nyilikake jumlah file sampah sing dikirim menyang sampeyan kanthi spammer lan panyerang.

Gmail njupuk kaanan ing akun Gmail kanthi serius. Aja kothak mlebu ditrapake nganggo file sampah lan email sing ora dikarepake. Aja nampa email palsu saka pangirim kasebut kanthi nambahake menyang daftar pemblokiran. Pamblokir sing diblokir ing daftar blokir sacara ora sengaja bisa dilakoni kanthi ngeklik 'panah mudhun' lan ngeklik opsi 'pemblokiran'.

November 29, 2017
Tip Migunani Saka Semalat Yen Nyegah Email Sampeyan Ing Akun Gmail
Reply