Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins Sampeyan Perlu Nalika Nggawe Isi Apik

1 answers:

Wordpress minangka situs web standar karo panggunaan donya. Wordpress dadi tuan rumah luwih saka separo situs web. Kanggo pangguna WordPress, ana luwih saka 44.000 plugin sing bisa diinstal. Situs web Wordpress nduweni efisiensi dhuwur amergo sistem manajemen isi macem-macem sing digunakake. Various bisnis wis ngerti inti saka ningkatake dodolan liwat situs lan aktivitas eCommerce sukses.

Ross Barber, spesialis terkemuka saka Semalt , njamin yen kanthi cara anyar marketing digital , nggawe konten yaiku taktik anyar sing digunakake wong kanggo nampilake informasi sing penting ing blog lan situs web.

Nggawe konten minangka aspek penting saka saben manajer situs web. Paling elemen situs WordPress bisa dikelola kanthi nggunakake plugin lan dashboard enhancement. Nanging, panyedhiya isi minangka aspek liya sing mbutuhake tumindak sing kapisah. Google ngumumake yen relevansi isi minangka aspek kritis sing mbantu situs web ing peringkat kanggo sawetara alasan tartamtu. Dawa lan kualitas artikel minangka aspek nggawe situs web. Penting kanggo ngembangake isi pembunuh sing bisa cepet proses proses peringkat situs web sampeyan. Ana sawetara plugin WordPress sing bisa digunakake kanggo nggawe isi pembunuh. Ing pungkasan, sampeyan kudu bisa nemtokake plugin WordPress sing paling cocok karo situs web sampeyan.

Tembung Stats

Plugin iki mbantu sampeyan ngétung tembung lan kapadhetan kunci. Iku uga mbantu ngevaluasi analisis readability kanggo kaca web sampeyan. Word Stats plugin ngidini wong sing mlaku blog lan situs web eCommerce nggawe menu analisis linguistik, aspek sing nemtokake relevansi isi artikel sampeyan. Sampeyan bisa nambah peringkat situs web ing SERPs liwat nggunakake alat iki. Piranti robot iki nduweni informasi kayata perwakilan grafis tanggapan tembung saben wulan, kiriman sing rusak lan uga 20 kata kunci sing paling apik. Akeh wong sing entuk manfaat kanthi ningkatake potensi panggunaan kata kunci ing target niche.

PrePost SEO

Alat iki minangka plugin Search Engine Optimization (SEO). Iku mbantu ngeksekusi tugas kayata ngecek duplikat, mriksa plagiarisme lan uga nggolek pranala sing rusak. Webmaster liyane nggunakake alat iki kanggo mbandhingake kapadhetan tembung kunci lan uga aspek optimasi jinis isi sing beda-beda. Ana pilihan kanggo mriksa meta tags saka kaca web. Nalika sampeyan miwiti gawe situs web WordPress, jelas yen ora ana plugin utawa extension sing bisa mbantu sampeyan ngembangake. Plugin PrePost SEO bisa mbantu nyaring kualitas konten sing nggawe postingan web sampeyan relevan karo pamirsa. Salajengipun, sampeyan uga bisa nemtokake pranala sing rusak ing kinerja situs web sampeyan.

Kalender Panyunting

Plugin iki minangka pangurus utama tulisan blog. Bisa kanggo wong ndeleng posisi kabeh uga nyeret menyang wilayah sing gegandhengan. Nalika nggawe konten situs web, sampeyan bakal entuk luwih migunani tinimbang wong sing bakal melu nyetel plugin kanggo ngatur pot blog. Kalender Editorial bisa mbantu sampeyan njaga kontinuitas isi seger kanggo pembaca sampeyan. Plugin iki wis nyeret lan ngeculake fitur sing bisa mbantu ngakses status saben pot, ndeleng kabeh kiriman lan uga ngatur kiriman saka penulis liyane.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Plugins Sampeyan Perlu Nalika Nggawe Isi Apik
Reply