Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins - Pira Banyak Gunakake?

1 answers:

WordPress nyedhiyakake populasi donya gedhe babagan aplikasi kasebut. Iku salah sijine CMS paling apik sing metu ana. Akeh blogger lan startup eCommerce nganggep WordPress amarga bisa dipercaya apa sing dikirim. Salajengipun, situs web WordPress teka kanthi maneka tema lan kustomisasi sing cocog karo kabutuhan situs web. Salah sijine trik pangaturan dhewe gampang liwat nggunakake plugin - website developer. Plugin minangka unsur tema WordPress sampeyan sing bisa nambah nilai marang situs web sampeyan.

Plugins mbantu nganggo akeh cara utamané nalika sampeyan butuh fungsi khusus. Sampeyan kudu ngelingi yen paling plugin WordPress teka minangka bagéan saka tema. Owah-owahan bisa ilang nalika sampeyan ngganti utawa ngowahi tema sampeyan. Nanging, sawetara plugin WordPress khusus situs bisa nahan sawetara potongan kode ing kasus kasebut. Alexander Peresunko, ahli terkemuka Semalt , nerangake manawa panggunaan plugin bisa mangaruhi kinerja tema sampeyan.

Carane Akeh Plugin WordPress sing 'akeh banget'?

Minangka katon ing ndhuwur, plugins minangka potongan kode PHP sing nambah fungsi kanggo situs WordPress sampeyan saiki. Nanging, nalika sampeyan terus ngowahi situs web sampeyan, wektu nanggepi sistem kasebut bisa uga mulai alon-alon. Situs web modded banget alon, ana impact negatif search engine peringkat. Kaya sing katon ing ndhuwur, snippets bisa kaya garis tambahan ing situs web sakabèhé. Ing babagan iki, minangka situs nambah kode, iku cenderung dadi alon..Google nggunakake responsiveness situs web minangka faktor peringkat ing SERPs.

Ing conto praktis, yen sampeyan nggunakake luwih saka 30 plugin prasaja, padha ora bisa ngowahi responsif situs web sampeyan. Ing kasus liyane, nglebokake kodhe akeh ing situs sampeyan yaiku sing nemtokake wektu respon. Plugin sing nganggo akeh potongan bisa duwe impact sing padha ing situs web kanthi nggunakake akeh plugins. Kaya kodhe situs web, sampeyan kudu dipikirake babagan kode situs sing lumaku.

Kang plugin paling apik kanggo nggunakake?

Kaputusan kanggo nggunakake plugin WordPress gumantung sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin menehi efek unik. Ing kasus iki, bisa dadi penting kanggo nggawe plugin PHP khusus sampeyan. Ing artikel sadurunge, ana akeh cara kanggo ngembangake plugin prasaja. Sampeyan mung perlu ngerti teknis babagan struktur file WordPress. Sampeyan uga kudu bisa nyunting file PHP nggunakake notepad sing prasaja.

Plugin ora kudu kudu. Nanging, ana sawetara plugin penting sing bisa nggawe situs web luwih apik. Sawetara plugins WordPress kudu kalebu:

WordPress SEO dening Yoast:

Kanggo wong sing pengin ngoptimalake situs kanggo visibilitas mesin telusur, plugin iki ngandhut kabeh aspèk penting SEO. Saka panelusuran tembung kunci menyang optimasi meta description, ana akeh kedadean ing ngendi wong nggawe plugin sing bermanfaat.

WP-DBManager:

Iki kabeh ana ing siji plugin sing mbantu wong ngatur aspèk penting database sampeyan. Contone, sampeyan bisa nambah utawa ndandani database. Sampeyan uga bisa nyelehake situs web kanggo nggulung maneh owah-owahan yen soko dadi salah.

W3 Total Cache:

Plugin iki bisa mbantu situs web sampeyan ngembangake lalu lintas. Sampeyan mbantu nahan panganggo sing wis tau dilapurake kanthi menehi luwih iklan ing situs web sampeyan.

November 29, 2017