Back to Question Center
0

Semalt: Plugin Situs WordPress-khusus

1 answers:

Yen sampeyan wis nggawe situs web anyar, penting kanggo ngatur, ngowahi setelan lan nginstal sawetara situs tartamtu. Ing kasus paling akeh, wong ora ngerti cara nggunakake plugin khusus situs lan cara nulis potongan PHP sing bisa nyebabake prilaku situs web. Minangka aturan umum, bab-bab sing njamin supaya situs sampeyan bisa nyenengake lan entuk perhatian sing utama, lan plugins iku utamane amarga bisa ngowahi tampilan sakabèhé situs lan nggawe luwih gampang lan migunani kanggo pangguna.

Alexander Peresunko, Customer Success Manager Semalt , nyedhiyakake sawetara masalah ing babagan iki.

Yen sampeyan ngira yen plugin khusus situs ora bisa digunakake karo kode ing ndhuwur, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal saka direktori plugin WordPress lan ngatur barang miturut syarat bisnis.

November 29, 2017
Semalt: Plugin Situs WordPress-khusus
Reply