Back to Question Center
0

Semalt: Plugin Situs WordPress-khusus

1 answers:

Yen sampeyan wis nggawe situs web anyar, penting kanggo ngatur, ngowahi setelan lan nginstal sawetara situs tartamtu. Ing kasus paling akeh, wong ora ngerti cara nggunakake plugin khusus situs lan cara nulis potongan PHP sing bisa nyebabake prilaku situs web. Minangka aturan umum, bab-bab sing njamin supaya situs sampeyan bisa nyenengake lan entuk perhatian sing utama, lan plugins iku utamane amarga bisa ngowahi tampilan sakabèhé situs lan nggawe luwih gampang lan migunani kanggo pangguna.

Alexander Peresunko, Customer Success Manager Semalt , nyedhiyakake sawetara masalah ing babagan iki - small ventilation systems.

Nggunakake plugin khusus situs:

Yen sampeyan puas karo tema situs web sampeyan, plugin khusus situs sing gampang digunakake lan bisa ditemokake kanthi nyaman. Ayo kula nyedhiyani sampeyan supaya plugins ora ana apa-apa karo tampilan sakabèhé situs web sampeyan. Nanging, iki dimaksudkan kanggo ngontrol cara fungsi situs web lan ngemot kode JavaScript lan CSS. Kabeh kodhe penting kanggo ditampilake ing situs sampeyan kanggo fungsi sing bener. Sawetara perkara sing cocok kanggo plugin khusus situs yaiku:

1. Registrasi kiriman adat lan taksonomi

2. Nyimpen lan nambahake metadata lan deskripsi

3. Modifikasi dashboard WordPress, nggawe pangguna-ramah lan trep kanggo sampeyan

4. Nggawe pirang-pirang setelan lan pilihan kaca

5. Nambahake kode pelacakan, kalebu piksel konversi lan Google Analytics

6. Nggawe fitur khusus sing ora ana hubungane karo tema situs web panjenengan

7. Nggawe owahan ing situs web sampeyan kapan wae utawa kapan wae tren owah-owahan

Manfaat Plugins Situs-Specific

Ana akeh keuntungan saka plugin khusus situs, kayata kode sampeyan nambah liwat sing plugin uga bisa uga nalika sampeyan ngganti tema. Sanajan ana kasalahan ing kodhe, kinerja situs sampeyan ora bakal kena pengaruh, amarga piranti khusus kanggo nggawe kasempatan.

Apa jenis plugin sampeyan kudu nambah menyang situs sampeyan?

Nalika rawuh ngomong babagan snippet kode, priksa manawa ora ana hubungane karo tema nanging plugin WordPress sampeyan. Sampeyan kudu nambah potongan kode kanggo ngarahake pangguna lan nambah kothak konfirmasi kanggo fungsi situs web sing bener. Plugin khusus situs mbiyantu ngatur jinis tulisan blog sampeyan, nglebokake iklan ing antarane artikel, lan mbantu sampeyan ngupayakake SEO saka situs sampeyan.

Carane masang plugin khusus situs lan apa kodenya?

Yen sampeyan ora pengin nempelake apa wae ing potongan PHP, plugin khusus kasebut bisa diinstal dhewe, utawa sampeyan bisa nglebokake kode tartamtu. Kode sing kudu panjenengan lebokake ing bagian Editor yaiku:

/ *

Plugin Title: ABC Example Plugin

Plugin Description: Nambah akhir seneng kanggo kabeh kiriman / kaca

* /

ditetepake ('ABSPATH') utawa mati ('Ora ana akses berkas langsung sing diidini!');

// Ngowahi isi isi

fungsi myplugin_filter_content ($ isi) {

bali menyang $ isi. 'Lan padha urip kanthi seneng sakwise. Pungkasan.';

}

add_filters ('the_content', 'myplugin_filter_content');

Yen sampeyan ngira yen plugin khusus situs ora bisa digunakake karo kode ing ndhuwur, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal saka direktori plugin WordPress lan ngatur barang miturut syarat bisnis.

November 29, 2017