Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Benturan Antarane Denial Of Serangan Layanan, Keylogging Lan Pay-Per-Klik penyalahgunaan

1 answers:

Program enkripsi dirancang kanggo ndeteksi bot lan nyegah saka panen sembarang tipe informasi. Iku sial banget yen botnet wis diadaptasi kanggo ngeculake keamanan lan nginstal program keylogger ing mesin kasebut. Keyloggers ngidini bot ngontrol lan nyaring kabeh program piranti komputer, sing banjur digunakake kanggo ngrampog ID PayPal ID utawa kertu kredit. Botnet uga digunakake kanggo nyebar lan nyebar macem-macem virus lan botnet ing jaringan - google analytics reports sample. Padha ngangkut panganggo ing aktivitas angkoro lan nglakokaké piranti komputer uga ID email. Yen kedadeyan klik ing sistem bayar-saben-klik, botnet bisa ngakses rincian keuangan sampeyan. Zombi akeh digunakake kanggo ngolah informasi pangguna kanggo entuk dhuwit saka sistem bayar saben-klik.

Jack Miller, Semalt Success Manager Customer Senior, nerangake yen botnet digunakake kanggo miwiti serangan ing piranti utawa jaringan komputer tartamtu lan ngganggu layanan kanthi mbajak koneksi. Menapa malih, anggenipun bandwidth jaringan lan ngundhuh sumber daya sistem..Denial Service Attacks (DoS) umum digunakake kanggo numpes situs pesaing lan peran penting ing njupuk mudhun.

Botnets Ukuran:

Boten beda-beda ing kerumitan lan ukuran; sawetara wong gedhe nalika wong cilik. Botnets gedhe duweke ribuan zombie, lan botnet cilik bisa duwe sawetara drone. Botnets pisanan ditemokake ing Juli 2010, nalika FBI nyekel Slovenia enom. Dheweke disalahake kanggo nyebarake barang-barang ala saka atusan nganti ewu piranti komputer. Ing rata-rata, 12 yuta komputer kasebut infèksi karo botnet. Ana macem-macem jinis bot-bot berrograt, sawetara bisa nginfèksi piranti komputer kanthi cara sing padha karo virus utawa malware, lan sawetara wong cilik lan ora bisa nginfèksi piranti ing sembarang biaya. Jaringan robot utawa botnet yaiku grup komputer utawa bot sing dikontrol dening spammers lan ngolah macem-macem piranti. Botnet bisa dadi jaringan sing sah saka piranti komputer sing ngolah program sing padha utawa grup komputer sing kena virus lan malware. Sawise diinstal ing piranti komputer, biasane tanpa kawruh panganggo, komputer sampeyan bakal dadi zombie, drone utawa komputer ing wektu ora. Sampeyan ora bisa mlaku kanthi bener lan ora bakal nolak kontrol pangontrol bot. Ing kahanan kaya mengkono, program anti-malware utawa piranti lunak antivirus kudu diaktifake sanalika bisa.

Pemantauan Spam lan Lalu Lintas:

Botnet uga digunakake kanggo nginfèksi protokol TCP / IP piranti komputer lan nggunakna aplikasi tartamtu kasebut. Botnet digunakake kanthi konjugasi karo pirang-pirang zombie lan virus lan panen alamat email. Dheweke ngirim akeh data spam lan email phishing menyang para korban. Biasane, zombi lan bot dipigunakaké kanggo nglebokaké jeneng panganggo lan tembung sandhi saka panganggo supaya botnet bisa ngontrol fungsi lan bisa ngeksploitasi. Sampeyan kudu nganyari piranti keamanan kanthi otomatis supaya safety kasedhiya online.

November 29, 2017