Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Apa Sampeyan Apa Aja Aja Ngeklik "Mbusak langganan" Ing Folder Spam

1 answers:

Kita kabeh entuk akeh email sing ora dikepengini lan ngganggu saben dina, lan ngresiki utawa nyaring kanthi ngeklik tombol Unsubscribe ora cukup. Sawetara email sing ditampa bisa ngemot pranala curiga sing bakal dadi masalah gedhe kanggo sampeyan. Kemungkinan sing bakal rampung bakal menehi akeh informasi spammers babagan sampeyan, kayata rincian kartu kredit, ID PayPal, jeneng panganggo, tembung sandhi, alamat ngarep, nomer kontak lan alamat bisnis. Uga, sampeyan bisa nyedhiyani kesempatan kanggo nginfèksi sistem kanthi malware lan virus. Mesthi, ora saben wong sing ngirim sampeyan email iku scammer utawa peretas. Yen sampeyan ngerti pengirim pribadi lan pracaya yen dheweke / sampeyan bisa dipercaya, sampeyan bisa mbukak lan maca email kanthi aman kanthi aman.

Kene, Max Bell, Manager Semunca Pelanggan Semalt wis nyebutake alasan ngapa langganan email utawa email promosi bisa mbebayani kanggo sampeyan:

1. Sampeyan wis dikonfirmasi alamat email sampeyan kanggo hacker:

Paling wong ora ngerti yen kanthi ngeklik tombol batal iku bisa mbebayani amarga dheweke ngonfirmasi marang peretas sing alamat email sing aktif lan sah. Umpamane, yen pangirim kasebut melu nyebar malware ing internet lan sampeyan wis ngeklik link dheweke kanthi ora sengaja, dheweke bakal ngerti yen ID sampeyan aktif lan sampeyan tansah mriksa email. Bagian sing paling elek yaiku saiki sampeyan bakal nampa akeh email saka spammer, sing pengin trick..

2. Sampeyan nuduhake kapentingan ing nawakake:

Sawise sampeyan ngeklik tombol Bukak, sampeyan bakal ngidini spammers ngerti yen sampeyan wis maca email lan kasengsem ing nawakake. Ing kasus kasebut, bakal terus ngirim pesen sing luwih akeh lan luwih akeh. Maca email lan mbukak lampiran bakal dadi penting kanggo sampeyan. Yen ora, bakal ngancam sampeyan nyebar informasi pribadi ing internet. Apa gunane wong-wong mau dadi dhuwit, lan bisa uga ngaku dadi putri asing lan takon marang kowe.

3. Sampeyan ora bisa nampa email saka kanca lan kulawarga:

Peretas utawa spammer bisa matesi alamat email kanggo pesen dhewe; tegese sampeyan ora bakal bisa nampa email saka kanca, pelanggan, lan anggota kulawarga. Mulane sampeyan kudu mikir kaping telu sadurunge ngeklik tombol Bukak amarga kemungkinan sing bakal ngirim sampeyan malware, tricking ID email kanggo nampa email dhewe kabeh wektu lan nyegah kedhaftar email saka bunder sampeyan.

Kesimpulan

Ayo kula ngandhani sampeyan yen ngeklik tombol Batalke bisa dicopot lan alamat email sampeyan ora bakal dibusak saka dhaptar spammer. Nanging, sampeyan bisa ngetutake langkah-langkah kasebut kanggo nyegah email sing nganggu sampeyan ing mangsa: Verifikasi alamat e-mail spammer lan aja klik tombol Bukak yen email wis teka ing folder Spam sampeyan. Njupuk langkah kanthi cepet lan instal program anti-malware. Ngundhuh program kasebut saka internet gampang banget.

November 30, 2017
Semalt Nerangake Apa Sampeyan Apa Aja Aja Ngeklik "Mbusak langganan" Ing Folder Spam
Reply