Back to Question Center
0

Semalt: Napa WordPress Plugins Ngilangi Saka Direktori Plugin?

1 answers:

Kira-kira sèket ewu plugin WordPress kasedhiya ing direktori plugin WordPress, nanging sapisan ing sawetara wektu ilang, lan ora ngerti sebabe. Ana sawetara alasan sing apik kanggo ngapa iki kedadeyan, nanging informasi kasebut ora ana ing publik.

Ross Barber, ahli terkemuka Semalt , ngandhani yen plugin sampeyan wis tiba-tiba ilang lan sampeyan pengin ngerti alesan sadurunge miwiti diselidiki, sampeyan kudu mriksa dashboard WordPress kanggo kemungkinan ngisor iki

1 - virtual windows server hosting cheap. Situs sampeyan kompromi

Kadhangkala situs web WordPress utawa blog dikompromi tanpa kawruh sampeyan. Kemungkinan data sampeyan wis dicolong lan plugin ora dienggo kanthi bener ing WordPress sampeyan. Ayo kula nyedhiyani sampeyan sing WordPress tanggung jawab kanggo nindakake kir ing kabeh plugin sing diinstal lan bisa mbusak kode sing disuntikake ing metadata sampeyan, nanging yen masalah tetep, sampeyan kudu langsung nyuwun WordPress utawa pakar IT.

2. Priksa kode Editor kanggo kemungkinan pencurian

Alasan liyane kok plugin WordPress sampeyan ora katon yaiku sampeyan utawa wong liya sing wis ngganti kode Editor. Kadhangkala para peretas lan spammers njupuk kauntungan saka file eksekusi lan kode editor situs WordPress lan masang kodhe ngrojong ing wong-wong mau. Kemungkinan sing sembarang kodhe iki mimpin plugin sampeyan ilang saka direktori plugin, nanging ora ana apa-apa sing kudu diremehake. Sampeyan mung kudu menyang bagean Editor lan mriksa yen kabeh iku normal..Yen sampeyan ndeleng sawetara kodhe curiga ing kene, sampeyan kudu mbusak kasebut sanalika bisa.

3. Masalah karo file PHP

Kaya bagean Editor, file PHP sampeyan kemungkinan bakal diowahi dening sawetara peretas utawa administrator liyane. Sampeyan mung perlu mriksa setelan file kasebut lan diupdate, yen wajib. Paling kerep, file kasebut diowahi dening peretas kanggo alasan sing ala.

4. Ngati-ati saka alat injeksi kode

Sampeyan ora tau nggunakake alat injeksi kode otomatis ing situs web WordPress. Iki amarga kode kasebut bisa nggawe sawetara utawa kabeh plug-in ilang saka direktori lan sampeyan malah bisa ilang akses menyang situs web. Peretas kadhangkala nyerang serangan Nyebar Layanan sing disebarake lan nyuntikake pirang-pirang kode angkoro menyang situs sampeyan nggunakake piranti kasebut, saéngga kita saranake supaya adoh saka piranti kode kasebut lan njamin perlindungan situs.

5. Wordpress bisa mbusak plugin kasebut

Kadhangkala, WordPress mbusak utawa mbusak plugin kasebut lan alasane ora dingerteni. Nanging, sampeyan bisa mriksa setelan keamanan lan hubungi para senior kanggo mungkasi WordPress saka ngilangi sawetara plugin ing mangsa ngarep. Yen soko WordPress sampeyan menehi saran babagan pirang-pirang barang lan sampeyan ora ngelingi, kemungkinan sampeyan plugin sampeyan bakal dibusak saka direktori kanthi otomatis.

6. Nganyari plugin sampeyan kanggo nyegah supaya ora dibusak

Kadhangkala plugin sing wis lawas wis dianyari kanthi otomatis utawa dibusak saka direktori plugin WordPress. Kanggo nyegah masalah iki, sampeyan kudu nganyari maneh plugins lan netepake standar sing sethithik.

November 29, 2017