Back to Question Center
0

Semalt Expert - Nasihat Plugin WordPress Facebook

1 answers:

Minangka publisher WordPress, sampeyan bisa nggabungake plugin lan fitur Facebook kanthi gampang, kalebu nyritakake lan publikasi sosial, thanks kanggo plugin Facebook anyar kanggo nggawe kabeh kita bisa. Plugin iki bubar dibangun lan diluncurake dening insinyur Facebook, lan dadi gampang kanggo nggabungake situs WordPress kita tanpa perlu kode apa-apa. Plugin bisa dianggo ing smartphone sampeyan lan ndhukung internasionalisasi - keep it 100 mallow man e liquid. Sawise sampeyan wis nginstal plugin Facebook, sampeyan bisa nerbitake pirang-pirang kiriman ing situs web sampeyan lan bisa nuduhake ing media sosial ing wayah wengi.

Kene Alexander Peresunko, spesialis ndhuwur saka Semalt , wis mbatesi cara paling apik kanggo nggunakake plugin Facebook anyar ing situs web WordPress kanthi gampang.

# 1: Instal Plugin Facebook iki ing Situs utawa Blog Sampeyan

Pindhah menyang panel admin WordPress banjur buka bagian Plugin kanggo goleki Facebook. Yen sampeyan nginstal plugin kasebut, sampeyan mesthi bakal nemokake ing wilayah iki. Klik tombol Instal Saiki lan njaluk plugin iki diinstal ing detik. Sampeyan kudu ngaktifake plugin sadurunge ngrasakake kabeh fitur lan pilihan. Sawise sampeyan nginstall plugin Facebook, sampeyan bisa nyetel setelan minangka situs niche lan alam WordPress.

# 2: Nggawe Aplikasi Facebook Sampeyan

Langkah sabanjure yaiku nggawe aplikasi Facebook sing dipilih. Sampeyan ora perlu sumelang amarga iki ora mbutuhake selipan kode lan minangka cara sing cukup sederhana lan gampang. Kanggo entuk manfaat saka plugin Facebook anyar kanggo Wordpress, sampeyan kudu nggawe aplikasi media sosial sampeyan dhewe. Kanggo iki, pindhah menyang bagean apps Facebook lan klik ing

Nggawe tombol App anyar. Sampeyan bakal langsung dijaluk ngetik Nama Aplikasi lan Namespace. Pilih jeneng kasebut kanthi bijak lan simpen setelan kasebut. Sawise jeneng wis ditetepake, sampeyan kudu ngetik nomer kontak, jeneng blog, ID email, lan URL saka situs sampeyan.

# 3: Ngukur Lintas Sosial

Sawise plugin kasebut wis diinstal lan diaktifake ing situs web WordPress, langkah sabanjure kanggo ngukur kualitas lalu lintas media sosial. Sampeyan bisa pindhah menyang opsi Setelan plugin iki kanggo ndeleng jinis lalu lintas Facebook sing ditampa situs sampeyan lan cara pangguna sesambungan. Plugin Facebook iki bakal nampilake pemahaman babagan pirang-pirang pangguna sing bakal bali lan entuk akeh wektu sing dilampati ing kaca web sampeyan. Plus, sampeyan bisa njaluk idea babagan kaca web utawa artikel sing luwih misuwur tinimbang sing liyane. Opsi sing diwenehake minangka Facebook Insights bakal menehi saran carane akeh pengunjung situs web sampeyan ditampa saka media sosial lan carane akeh wektu padha ngginakaken ing situs nalika nuduhake dikarepake lan komentar kiriman. Data Wawasan uga duwe informasi demografi, lan sampeyan bisa ngerti carane pangguna kedhaftar ing kaca web. Plus, sampeyan bisa nampa umpan saka macem-macem pangguna saben dina, saben wulan utawa tahunan. Nanging, sampeyan ora bisa yakin babagan cara ningkatake jumlah pengunjung kaya plugin Facebook / WordPress iki ora mbantu.

November 29, 2017