Back to Question Center
0

Semalt: Apa Komentar Spam Apa Bad & Cara Ngenali Iku?

1 answers:

Yen sampeyan duwe situs web bisnis utawa blog, kemungkinan sampeyan bakal nemokake masalah komentar spam. Semono uga blog sing kondang dadi, komentar sing luwih akeh spam bakal ditampa. Sayange, ora ana apa-apa luwih saka gawe frustrasi utawa nginstal sawetara plugin kanggo nyingkiri komentar spam.

Komentar, Pingbacks, lan Ngrunut bali:

Sakdurunge kita pindhah luwih dhisik, Frank Abagnale, pakar paling apik saka Semalt , nerangake yen beda antarane 3 istilah iki:

Komentar - Komentar digawe nalika bot utawa manungsa migunakake area komentar blog sampeyan kanggo nyebut gagasan utawa pikirane.

Pingbacks - Ing pingbacks digawe kanthi otomatis nalika wong pranala sampeyan bali menyang situs web dhewe.

Trackbacks - Trackback iku kabar manual dening spammers sing padha mencet blog lan nggawe proses otomatis kanggo ngganggu sampeyan karo komentar spam

Sayange, trackbacks, pingbacks, lan komentar kabeh mbebayani kanggo situs web sampeyan, lan sampeyan kudu nyisihaken mau ing sembarang biaya.

Apa komentar spam ala?

Sawetara panuntun web lan blogger ngupaya ngumumake jumlah komentar lan tetep nyengkuyung app komentar sing didegake sah. Padha ora ngerti yen komentar spam wis tekan blog lan bakal nggawe masalah kanggo wong-wong mau.

Google lan mesin telusur liyane sing ngeculake pranala sing ala..Ora kalebu situs lan blog kanthi pranala kurang apik utawa ala, nanging kalebu kabeh jenis situs web sing nyoba nggawe pranala dhewe ing bagean komentar. Google ora seneng blog utawa situs web karo akeh komentar sing ngemot backlinks menyang situs web liyane.

Komentar spam nuduhake lack moderasi lan pangerten. Iku bener sing komentar spam mbuktekaken yen sampeyan duwe lack pangerten lan ora bisa moderat komentar kanthi bener. Contone, yen sampeyan duwe situs web teknologi lan nampa komentar sing ana gegayutane karo kendaraan utawa pendidikan, kemungkinan sing ditindakake wong sing ninggalake tautan kasebut ing area komentar lan iki sing kudu diubah.

Pengunjung bakal ilang iman marang produk utawa layanan sampeyan. Iku tegese nalika wong klik ing pranala ing area komentar lan diarahake menyang soko metu saka konteks, bisa uga ilang kepercayaan marang account sampeyan lan ora bakal tuku produk lan layanan ing mangsa.

Carane Ngenali Komentar Spam?

Iku angel kanggo ngenali komentar spam, lan sawetara blogger lan webmaster mung bakal sarujuk karo akeh komentar saben dina. Nanging sampeyan bisa ngelingi perkara ing ngisor iki:

Apa sampeyan pengin nonton sampeyan klik ing prakara sing ora relevan? Yen ora, sampeyan kudu nyetujoni komentar sing ora kagandhèng karo artikel sampeyan lan ora ana hubungane karo topik sampeyan. Utawa, sampeyan bisa mbusak pranala menyang situs web ing komentar kasebut, nyunting wong sing sethithik lan njaluk disetujoni.

Jeneng asli lan ID email kudu dicenthang nalika nyetujui komentar. Priksa manawa wong wis nggunakake sawetara tembung kunci ing komentar, nanging ora ana tembung kunci. Kanggo iki, sampeyan bisa instal plugin SEO Spammer.

Apa komentar utawa spesifik kanggo kirim sampeyan? Sampeyan kudu mriksa kanthi bener yen komentar ana hubungane karo artikel sampeyan utawa ora. Ora perlu ngidini nyengkuyung akeh komentar yen ora kalebu situs sampeyan utawa blog.

Nalika nerangake komentar spam, sampeyan kudu ngelingi poin-poin ing ndhuwur, lan sampeyan kudu dadi apik. Sawetara situs web lan blog nggunakake plugin khusus kanggo nyingkiri komentar spam, kayata Akismet.

November 30, 2017
Semalt: Apa Komentar Spam Apa Bad & Cara Ngenali Iku?
Reply