Back to Question Center
0

Semalt: Apa Crawler Spam? Cara Nyegah Ing Telung Prasaja minangka Langkah ABC

1 answers:

Kita nggunakake Google Analytics kanggo ngawasi lalu lintas situs lan ngumpulake data babagan kunjungan lan hit. Sauntara, uga penting kanggo njaluk katrangan luwih akeh babagan spammers lan bot lan cara sing mengaruhi situs kita. Piranti peretas lan spammer ngarah nyolong data Google Analytics kanggo tujuan pribadi. Padha ngirim bots lan barang-barang angkoro menyang situs-situs kita, saéngga kita bisa nggayuh peringkat rangking mesin sing apik.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, nerangake yen ana rong jinis referensi spam utama: spam crawler lan spam hantu. Spam hantu tansah nglakokake trick akun Google Analytics menyang ngundhuh kunjungan palsu sanajan bot durung tau ngunjungi situs web sampeyan. Crawler spam, ing tangan liyane, ora bener ngunjungi situs web sampeyan, nanging angel kanggo ngenali apa sing ana ing situs web sampeyan utawa ora amarga tingkat bouncing tansah 100%.

Apa spam penyebar

Ing titik iki, kita ngarep-arep menawa sampeyan wis nambah kawruh babagan spam ngubungake lan siap duwe kawruh babagan spam crawler. Crawler spam nggoleki blog utawa web nanging ora interaksi karo isi utawa artikel sampeyan. Jenis spam iki luwih umum tinimbang spam hantu amarga ora akeh sumber daya kanggo mbangun crawler. Ing kasunyatan, internet kebak crawler spam lan asring digunakake Google, Bing, lan Yahoo ngindeks akeh situs. Tujuan spam crawler yaiku kanggo ngarahake wong tuku produk saka pranala afiliasi. Spammers lan peretas tetep nyebar bots spam crawler ing internet lan nyoba kanggo njaluk link bali menyang situs web dhewe. Salajengipun, sampeyan nggunakake spam crawler kanggo ngindeks situs sampeyan saka asil mesin telusur.

Cara nyegah spam crawler ing telung langkah sederhana?

Wiwit spam crawler bener ngakses situs web sampeyan, jeneng host sing asli lan bisa dipercaya..Sayange, bakal ora katon minangka spam hantu lan malah ningkatake tingkat bounce sampeyan. Speker crawler nampilake jeneng host sing sah lan mbedakake dhewe minangka kunjungan sah, nanging ora ana hubungane karo keasliane. Mulane pencegahan spam crawler minangka langkah sing perlu yen sampeyan pengin njamin safety lan perlindungan situs sampeyan.

Langkah 1: Ngenali kabeh domain spam lan jeneng website:

Kanggo ngenali kabeh domain lan situs spam, sampeyan kudu mlebu menyang akun Google Analytics lan tindakake langkah-langkah prasaja:

  • 1. Ing sisih kiwa, sampeyan kudu mlebu menyang pilihan Akuisisi;
  • 2. Milih opsi All Traffic lan pindhah menyang tombol Panggilan;
  • 3. Ing area utama akun Google Analytics, sampeyan kudu ngeklik opsi Hostname kanggo ngenali spam crawler;

Saka kene, sampeyan bisa ngenali yen spam crawler ngirimake kunjungan palsu utawa ora.

Langkah 2: Nggawe ungkapan biasa:

Sawise sampeyan ngidentifikasi spam crawler, langkah sabanjure yaiku nggawe ekspresi reguler nganggo cara ing ngisor iki:

  • traffic2cash \ .xyz | darodar \ .com | buttons-for-website \ .com

Kulo nyaranake sampeyan nyaranake Notepad lan TextEdit, supaya sampeyan bakal ngrujuk maneh menyang kaca utama. Sampeyan ora perlu ngowahi ekspresi kanthi '|' - tandha minangka bakal mungkasi ungkapan saka nindakake fungsi.

Langkah 3: Nggawe filter adat lan ngeculake domain spam lan jeneng website:

Langkah katelu lan final yaiku nyiyapake filter khusus lan ngilangi kabeh domain spam crawler. Iki, sampeyan kudu ngelingi langkah-langkah ing ngisor iki:

  • 1. Pindhah menyang panel Admin akun Google Analytics Panjenengan.
  • 2. Ing menu ndhuwur, klik tombol All Filters banjur pilih opsi Tambah Filter werna abang.
  • 3. Sawise filter digawe, sampeyan kudu nambah jeneng domain sing curiga lan aja lali verifikasi filter kanggo mesthekake kabeh masalah wis ditangani.
    November 29, 2017
    Semalt: Apa Crawler Spam? Cara Nyegah Ing Telung Prasaja minangka Langkah ABC
    Reply