Back to Question Center
0

Semalat: Tips Cara Nyegah Spam Komentar Ing WordPress Sampeyan

1 answers:

Nelpon perhatian para pamirsa lan nambah dorongan pangguna iku paling penting nalika nerangake marketing. Penting bagean komentar ing situs web sampeyan ora bisa diabaikan. Kanthi bagean komentar, sampeyan bisa miwiti obrolan online kanthi cepet lan nganalisa umpan balik pelanggan.

Andrew Dyhan, ahli terkemuka Semtalt , nemtokaken babagan apa sampeyan kudu ngerti babagan Askimet.

Sawise nginstal WordPress ing situs web, klien njaluk Askimet minangka salah sawijining fitur standar - korres mineral. Sawetara konsultan marketing nginstal WordPress nanging gagal ngaktifake fitur Askimet. Mblokir lan nyegah spambot minangka tugas apa-sampeyan dhewe sing bisa cepet dieksekusi ing desktop lokal.

Ngenani spam komentar ing situs web sampeyan ora seneng. Askimet dikembangake lan digawé dening panganggo WordPress. Askimet mbantu konsultan marketing kanggo nandhani lan nemtokake komentar spam. Sawise nyathet lan ngenali spam komentar, layanan web Askimet ngirim komentar kanggo pihak para pemasar. Coba tampa tombol Interface Programming (API) aplikasi lan analisa komentar spam kanthi mingguan.

Antispam Bee

Antispam tawon iku salah siji saka plugin paling dhuwur sing mbantu kanggo nyegah komentar spam ing WordPress. Sawise ngaktifake lebah Antispam, ora ana tandha-tandha sing dibutuhake. Antispam lebah nggunakake data anti-spam kanggo nganalisa komentar. Antispam bee uga ngecek interval nalika pengunjung ngirim komentar. Yen klien potensial nampilake komentar sasampunipun dikirim, dikirim Antispam lebeh minangka komentar spam WordPress..

verifikasi ReCaptcha

Uga dikenal minangka Google Captcha, ReCaptcha mbantu para pemasar kanggo Captcha log in password, komentar lan kredensial registrasi. Google Captcha mbutuhake pangguna pungkasan kanggo ngonfirmasi identitas sadurunge bisa ngakses situs web. Iki wis dadi salah sijine solusi paling apik sing digunakake dening pemasar kanggo nyegah lan mblokir spam WordPress.

Coba nginstal lan ngaktifake plugin supaya tetep. Bener bukti form sampeyan kanggo entuk asil sing bermanfaat. Kanggo nyoba manawa ana komentar ing situs web WordPress, log metu lan nyoba ngirim komentar.

Ngaktifake Ngrunut bali ing WordPress

Sawetara taun kepungkur, trackbacks wis umum digunakake dening isi pasar lan bloggers kanggo komunikasi. Saiki, spammers nggunakake trackbacks kanggo ngirim spam ing situs WordPress. Kanggo ngatasi spam spam iki, nimbang nompo trackbacks ing situs sampeyan.

Kanggo mateni trackbacks ing situs WordPress, pindhah menyang akun 'Setelan' banjur klik pilihan 'Diskusi'. Klik pilihan ing 'trackbacks lan pingbacks' kanggo mateni pingbacks lan trackbacks saka mlaku ing situs sampeyan. Spam WordPress uga bisa dipateni kanthi manual saben post. Klik tab 'Diskusi' kanggo mateni pingbacks ing kiriman tartamtu.

Mbusak tautan Nofollow saka komentar

Yen sampeyan wis nggunakake pranala ora-follow saka komentar, nimbang njabut. Ing sawetara kasus, webmaster lan pemasar bakal diwenehi penalti Google amarga ngunggah kualitas lan komentar Spammy.

Nguripake komentar ing kiriman lawas

Spammy WordPress bisa dadi banget infuriating. Yen sampeyan duwe kompilasi komentar sadurungé ing situs sampeyan, anggep mateni komentar ing kiriman lawas sampeyan. Bukak 'Setelan' lan klik 'Diskusi' miturut setelan komentar situs web sampeyan kanggo nutup komentar ing isi sing dikirim ing pirang-pirang taun kepungkur.

Kanggo sawetara taun kepungkur, spam WordPress wis wigati banget kanggo webmaster lan blogger. Aja kandhani spam ngilangi kampanye online. Gunakake pangaturan lan plugins WordPress kanggo nyegah spam komentar ing situs web sampeyan.

November 30, 2017