Back to Question Center
0

Semalat Expert: WordPress Spam Comments - 5 Simple Techniques To Deal With

1 answers:

Yen situs WordPress utawa blog sampeyan uga nampa komentar spam, sampeyan kudu sinau lan ngganti teknik-teknik kasebut sing diwenehake dening Jack Miller, spesialis terkemuka saka Semalt Layanan Digital.

1. Mbusak komentar spam kanthi manual:

Penting ngemot komentar sampeyan lan asal saka ngendi. Nggunakake Akismet utawa plugin kaya liyane bisa njaluk sampeyan akeh keuntungan, nanging ora ana alternatif kanggo pambusakan manual. Sampeyan kudu kerep mriksa lan mbusak komentar sing katon ilegal utawa ngemot sawetara tembung kunci utawa backlinks sing curiga. Priksa manawa sampeyan wis ngiseni sampah nalika komentar ala wis dibusak saka blog sampeyan.

2. Tahan komentar kanggo moderat:

Sampeyan diwenehake wektu sampeyan kudu mriksa, nyetujui utawa nolak komentar. Kangge, sampeyan bisa nyekel wong-wong mau kanggo moderat lan aja sapa-sapa langsung medhot komentar ing postingan blog sampeyan. Aku luwih seneng nyekel komentar sak durunge tinimbang nggunakake Akismet. Aku priksa saben komentar lan priksa manawa ora digawe dening spammer utawa bot. Komentar sing ngemot pranala angkoro, tembung kunci utawa diskusi sing ora relevan kudu disetujoni, nanging dibusak saka situs web sampeyan. Ing tembung-tembung prasaja, kita bisa ngomong yen sampeyan kudu nglebokake komentar kasebut nalika sampeyan ngandelake sing maca lan menehi komentar langsung lan tanpa moderasi.

3. Ngowahi file .htaccess kanggo nyegah komentar spam WordPress:

Berkas .htaccess sampeyan bakal mbantu ngencengi keamanan WordPress WordPress kanthi cepet. Kodhe cendhak luwih apik tinimbang garis dawa lan bakal ngurangi jumlah komentar spam. Sawise sampeyan wis ngakses file .htaccess ing akun WordPress sampeyan, sampeyan kudu nyingkiri bot kanthi kode ing ngisor iki:

# Nglindhungi spam lan bot

RewriteEngine On

RewriteCond% {REQUEST_METHOD} POST

RewriteCond% {REQUEST_URI}..wp-comments-post \ .php *

RewriteCond% {HTTP_REFERER}! .yourwebsite.com. * [OR]

RewriteCond% {HTTP_USER_AGENT} ^ $

RewriteRule (. *) ^ Http: //% {REMOTE_ADDR} / $ [R = 301, L]

Botol lan laba-laba minangka hama paling irritating supaya nyegah karo kode iki gampang banget lan efektif.

4. Nindakake alamat IP spammers:

Nalika komentar wong ing blog, alamat IP-nya bakal direkam ing akun WordPress sampeyan. Sampeyan kudu mriksa kabeh alamat IP sacara acak lan mblokir IP sing katon curiga lan aneh. Sampeyan bisa mblokir alamat IP akeh utawa bisa nggunakake plugin WordPress kanggo mblokir kabeh IP curiga kanthi permanen. Utawa, sampeyan bisa nambah kode iki menyang file .htaccess root kanggo mblokir alamat IP sing curiga.

# blok ip

supaya ngidini, lali

nolak saka 192.168.44.211

nolak saka 224.39.163.11

nolak saka 172.16.7.91

5. Instal plugin anti-spam:

Ana atusan ewu plugins sing bisa digunakake kanggo njaluk nyisihake komentar spam. Nalika aku ngomong yen aku ora nggunakake Akismet, nanging aku tau nyoba kuis. Plugin iki muncul ing direktori Plugin Wordpress lan bisa diinstal gratis. Plugin iki mbantu nyegah spam WordPress lan komentar troll kanthi takon komentar kanggo njawab pitakonan.

November 30, 2017
Semalat Expert: WordPress Spam Comments - 5 Simple Techniques To Deal With
Reply