Back to Question Center
0

Semalat Expert: Plugin Free Glossary WordPress - Saran Top Saka Expert

1 answers:

Yen situs WordPress sampeyan duwe akeh isi lan sampeyan lali karo definisi lan istilah sing bola-bali, sampeyan kudu nginstal plugin glosari sanalika bisa. Plugin glossary mbantu nyegah isi duplikat lan terus definisi lan istilah sampeyan diatur sasinggu sawise sasi. Plugin WordPress iki ngijini sampeyan nggandhengake istilah artikel sampeyan menyang definisi ing glosari lan nyimpen wektu sampeyan. Plugin glossary menehi sampeyan kesempatan kanggo nampilake istilah sing cocog ing kaca web sing padha lan njupuk pengunjung saka kaca menyang kaca liyane, ngurangi tingkat bouncing sampeyan - traje comecocos.

Kene Alexander Peresunko, spesialis terkemuka saka Semalt , wis ngomong babagan plugin glosari paling apik lan paling lengkap kanggo situs WordPress.

1. Kamus Box

Iki minangka salah sijine plugin glossary sing paling misuwur kanggo pangguna WordPress. Yen sampeyan kepengin nyedhiyakake kosa kata lan syarat sing becik kanggo pengunjung, sampeyan kudu nginstal plugin iki lan entuk aktivasi sanalika bisa. Sampeyan bisa ngakses plugin iki saka direktori Plugins saka WordPress lan bisa ngganti setelan kaya ing blog.

2. Kamus Maya Klik2Refer

Yen sampeyan pengin ngarahake pembaca menyang istilah sing beda lan kaca web, banjur Kamus Virtual Klik2Refer minangka plugin glosari sing bener kanggo sampeyan. Wis macem-macem fitur sing luar biasa lan bisa digabungake karo sembarang situs WordPress utawa blog. Iku bakal mbantu sampeyan tetep pengunjung melu ing situs minangka kiriman sampeyan uga dibangun lan katon apik..

3. Pindho Kamus Kamus Look-up

Plugin glossary iki apik banget kanggo nginstal lan gratis. Yen cara kasebut persis kanthi cara jeneng kasebut, nyaranake. Sawise sampeyan wis nginstal lan ngaktifake plugin glosari ing situs WordPress, sampeyan bisa kanthi gampang mriksa kualitas isi utawa artikel lan bisa nambah kosakata online. Sampeyan mung kudu masang dhaptar glosari ing saben kaca web lan miwiti narik kawigaten wong liya ing situs sampeyan, nambahake dodolan lan entuk dhuwit akeh.

4. Ensiklopedia Pro

Plugin iki nggawe antarmuka sing prasaja pangguna kanggo navigasi isi alfabetis lan judhul kirim. Plugin glosari sing apik iki gratis lan bisa digunakake ing situs web WordPress lan blogger. Nduweni dhaftar ekstensif tembung, istilah, akronim, lan sinonim kanggo milih saka. Versi gratis nduweni opsi winates, nanging versi mbayar bakal mbukak kunci akeh tawaran lan tawaran kanggo sampeyan.

5. WP Glosari

Iku salah sijine plugin glosari sing paling misuwur lan paling apik kanggo pangguna WordPress. Iki digawe kanggo penyayang kamus lan glossary lan gampang kanggo nginstal. Plugin mbantu sampeyan njaga manungsa waé lan fokus pembaca sing dikelola kanthi layanan gratis lan tata letak sing pinunjul.

6. Penyunting

Punika liyane glossary apik lan migunani lan kamus plugin kanggo sampeyan. Lexicographer ngidini pangguna ngatur konten web lan nambahake glosarium menyang kabeh kaca web ing sawetara menit. Sampeyan ora perlu nindakake apa-apa marang kode HTML amarga plugin iki bisa nyithak akeh proyek kanggo sampeyan yen wis diinstal kanthi bener. Sanajan durung dianyari nalika, plugin isih kerep digunakna.

November 29, 2017