Back to Question Center
0

Semalat Expert On Creating Custom Post Types in WordPress - 4 Langkah sing gampang

1 answers:

Jenis kirim khusus minangka kiriman dhasar sing nduweni parameter paramèter sing béda-béda ing kodhe. Sawise nyithak WordPress 3.0, gampang kanggo sampeyan nggawe jinis kirim adat. Yen sampeyan nggawe wong-wong mau kanthi sukses lan karo parameter sing bener, sampeyan bakal nduweni wilayah khusus ing dasbor lan bisa tuwuh bisnis sampeyan. Iku bener sing WordPress minangka sistem manajemen konten sing kuat banget sing nawakake akeh opsi blogging. Swara taun, wis dadi platform gedhe lan ngidini kita mbangun situs web dhasar lan profesional. Fitur anyar ditambahake saben dina, kayata menu khusus, jinis posting, format kirim, lan widget.

Yen sampeyan pengin dibagi isi web menyang macem-macem kategori adhedhasar struktur lan tata letak situs, sampeyan kudu nggawe jinis kirim adat. Nang WordPress sampeyan, sampeyan bisa nemtokake kategori, kiriman, lan tag dening penulis tartamtu. Sampeyan uga bisa nambah gambar lan menehi kredibilitas menyang situs sampeyan, lan kabeh iki amarga jinis posting adat.

Ing kene Oliver King, spesialis paling apik saka Semalt , wis ngrembug papat langkah sederhana kanggo nggawe jinis posting adat ing WordPress.

Langkah 1 - Ndaftar Post Jenis

Langkah kapisan kanggo ndhaftar jinis kirim. Iki, sampeyan kudu mbukak file functions.php lan nambahake lebah spesifik kasebut..Sampeyan kudu nggawe manawa kode kasebut dilebokake ing tag PHP. Ana macem-macem kodhe sing bisa ditambahake ing kene, nanging kode sing paling umum yaiku:

  • function movie_reviews_init - Iki mbantu nggawe fungsi anyar ing jinis posting adat. Kode iki utamane dilebokake ing file functions.php.
  • Label - Kode deskriptif iki kudu disisipake ing file PHP kasebut kanthi teliti. Wordpress bakal nggunakake informasi kasebut ing kode iki kanggo netepake kiriman khusus sampeyan.
  • show_ui - Iku mbantu nggawe UI standar lan mbantu ngatur kiriman khusus ing panel Admin. Sampeyan uga bisa nyetel bener utawa salah miturut syarat sampeyan.

Langkah 2 - Tes Kabeh

Sawise sampeyan wis nemtokake jinis kirim adat ing file functions.php, sampeyan kudu mlebu ing dashboard WordPress kanggo mriksa yen kabeh wis rampung kanthi bener. Yen samesthine rampung, sampeyan bakal weruh item menu anyar ing sisih kiwa layar sing dijenengi Movie Reviews. Kira-kira liwat pilihan iki, lan sampeyan bakal weruh macem-macem jinis kirim adat. Klik ing Tambah Tambah anyar lan karya ing layar saka kiriman adat sampeyan. Yen sampeyan ngeklik pilihan kirim, sampeyan bakal weruh carane kiriman khusus sampeyan katon ing homepage.

Langkah 3 - Nggawe Templat Posting Custom Post

Yen sampeyan ora kepenak karo cithakan kustom sampeyan saiki, sampeyan bisa nggawe file anyar sing dijenengi page-movie-reviews.php ing folder tema supaya tema kasebut diganti. Nang folder iki, sampeyan kudu masang kode khusus sadurunge nyimpen setelan kasebut. Priksa manawa sampeyan wis nyisipake kode kanthi bener lan bali menyang area admin kanggo mriksa yen kabeh iku akurat utawa ora. Opsi saka cithakan anyar sampeyan bakal katon ing bagean Attribut Kaca.

Langkah 4 - Nambah Pilihan liyane

Yen situs web sampeyan babagan hiburan utawa film, sampeyan bisa nambah pirang-pirang review film. Iki, sampeyan kudu nyetel ukuran gambar film saka akun WordPress. Sampeyan bakal bisa ndeleng koleksi review sing bisa disusun lan disusun ulang adhedhasar jinis kiriman khusus.

November 29, 2017
Semalat Expert On Creating Custom Post Types in WordPress - 4 Langkah sing gampang
Reply