Back to Question Center
0

Semalat Enggo bareng Tip lan Alat Piranti Kanggo Memadu Komentar Spam WordPress

1 answers:

Yen sampeyan duwe situs berita utawa blog populer, kemungkinan sampeyan bakal nampa akeh komentar spam saben dina. Saestu, kita wis sinau kanggo nanggepi komentar spam ing WordPress, lan akeh teknik sing wis diidhentifikasi kanthi wektu. Yen sampeyan pemula lan ora ngerti cara kanggo miwiti, sampeyan kudu ngelingi tips lan piranti penting iki kanggo pertempuran komentar spam ing WordPress kaya sing dijelasake dening Igor Gamanenko, pakar hebat saka Semalt .

1. Aktifake plugin Akismet:

Aman kanggo sebutno yen Akismet minangka salah sijine plugin paling terkenal lan terkenal kanggo situs WordPress lan blog. Sampeyan ora perlu ngundhuh minangka plugin iki wis diinstal ing saben akun WordPress - tipps umzug in die schweiz umziehen. Nanging sampeyan kudu nyetel setelan miturut syarat sampeyan kanthi manual. Akismet minangka alat sing paling dipercaya nalika arep nyisihake komentar spam. Iku kanthi otomatis nyaring komentar sing ora ana guna lan ngalangi sampeyan nerbitake barang-barang spam ing blog sampeyan.

2. Ora ana sambutan Komentar:

Blogger lan webmaster anyar yakin yen nggunakake plugins kanggo mbusak atribut nofollow saka tautan pangirim komentar aman, nanging salah. Ing kasunyatane, pranala nofollow lan dofollow penting kanggo ngapikake rangking mesin telusur situs web sampeyan..Malah komentar non-spam diajukake dening manungsa sejati supaya sampeyan ora bisa nyegah nganggo plugin biasa. Nanging, sampeyan kudu kanthi manual mbusak komentar sing katon ora sah kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora nggunakake plugin ing babagan iki, pindhah menyang tip katelu.

3. Kurangi Komentar Spam karo Cookies:

Cara iki mung migunani yen sampeyan ngerti carane cookie bisa digunakake lan carane supaya bisa diaktifake. Cookie for Comments plugin iku salah siji sing keren lan bisa dienggo kanthi gampang. Paling akeh spam lan bot sing dienggo otomatis, lan sampeyan bisa nyimpen situs sampeyan kanthi ngurangi jumlah komentar spam nggunakake cookies.

4. Mblokir Spam Komentar Bot kanthi Honeypot:

Teknologi Honeypot minangka salah sawijining sing paling efektif nalika nemokake spambot online. Pisanan, sampeyan kudu nginstal lan ngaktifake plugin WP-Spam Fighter. Sawise diaktifake, pindhah menyang Setelan »WP-Spam Fighter area lan aja lali ndhelikake proteksi honeypot. Iku mesthi bakal nglindhungi situs sampeyan saka spam komentar lan bot ing basis saben dina.

5. Tambah Verifikasi Captcha:

Kanggo nambah verifikasi captcha, alat paling apik yaiku WP-reCAPTCHA. Kanthi program iki, sampeyan bisa kanthi gampang bisa ngaktifake tantangan captcha ing formulir komentar, nyegah peretas lan spammer saka njengkelake saben dina karo komentar spam. Ayo kula ngandhani sampeyan yen manungsa lan bot mung bisa nglebokaké captcha iki ora bisa ngakoni tembung kasebut ing captcha; Mangkono, sampeyan bakal dipastekake situs sampeyan bisa direksa marang komentar sing ora ana guna lan spam.

6. Mateni Komentar ing Lampiran Media:

Bagian paling apik saka WordPress yaiku kanthi otomatis nggawe lampiran gambar lan kaca ing ngendi pengunjung bisa ndeleng gambar lan ninggalake komentar kaya sing kepengin. Iki bakal kanthi otomatis nyegah sampeyan supaya ora nampa komentar spam minangka manungsa nyata bakal sesambungan karo situs web sampeyan. Sampeyan bisa mateni komentar ing file media, isi lan lampiran sing cocog. Nguripake komentar kasebut bakal nylametake situs WordPress saka spammers lan peretas.

November 30, 2017