Back to Question Center
0

Semalat: Carane Stop Lacak WordPress & Pingback Spam

1 answers:

Trackbacks lan pingbacks minangka cara sing paling apik kanggo penerbit lan blogger kanggo nuduhake wawasan karo penggemar lan terus obrolan migunani lan migunani karo pembaca lan pandherekipun liwat nulis. Trackbacks dipercaya dadi komentar njaba WordPress. Kayata, yen situs web nggunakake piranti lunak blog sing beda lan pranala menyang artikel sampeyan, bakal kanthi manual ngirim kabar supaya sampeyan ngerti babagan aktivitase. Ing tangan liyane, pingbacks eksklusif kanggo WordPress. Iku tegese wong bisa nyambung menyang artikel utawa artikel blog mung nalika sampeyan nggunakake WordPress minangka sistem manajemen isi utami. Ing kasus kasebut, loro situs sampeyan kudu ngaktifake ping ping supaya kiriman kasebut bisa kasebut kanthi bener. A akeh spammers terus spamming trackbacks lan pingbacks saben dina.

Sampeyan ora perlu khawatir minangka Frank Abagnale, ahli terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake sawetara cara sing gampang kanggo nyingkirake lan nyegah wong-wong mau ing mangsa ngarep.

Topi Panyangka:

Topsy Blocker dianggo kanthi cara sing beda-beda, lan kanthi tujuan kanggo nganalisa trackbacks lan pingbacks situs sampeyan ditampa saben dina. Sampeyan uga mriksa komentar lan ngilangi sumber sing ora sah kayata topsy..Tuladha Yen pangirim dadi metu saka situs web kasebut, trackbacks lan pingbacks bakal disetel minangka spam kanthi otomatis. Sampeyan mung kudu nginstal lan ngaktifake alat iki kanggo nggawe manawa situs sampeyan tetep bebas saka spam komentar, pingback, lan trackbacks.

Antispam Bee:

Antispam Bee minangka pilihan sing misuwur lan paling kuat kanggo blogger WordPress. Wis luwih saka 200.000 masang aktif lan dadi pilihan mung kanggo ngetrapake trackbacks lan pingbacks kanthi gampang. Kajaba iku, alat iki ngecek komentar sing paling akurat lan mbusak komentar ora pas saka situs web sampeyan. Sampeyan bisa nginstal saka Setelan> Antispam Bee pilihan, lan program gratis. Setelan default menehi bisa diowahi kapan wae, miturut syarat lan niche blog sampeyan. Nanging, setelan gawan cukup kanggo mbukak yen sampeyan duwe blog pribadi utawa situs web wiwitan.

WP-SpamShield Anti-Spam:

WP-SpamShield minangka program pinunjul lan apik tenan sing kudu dianggep minangka mbantu ngilangi pingbacks lan trackbacks. Iku kanthi otomatis nyisipke Captcha ing situs sampeyan lan nyuwun kabeh pengunjung kanggo ngetik Captcha kanggo tujuan verifikasi. Nanging, sawetara pembaca sampeyan ora bisa yakin karo proses verifikasi supaya sampeyan bisa nyunting. Sistem iki ora bakal mblokir bot sing bakal nyusup blog utawa situs web. Nanging, sampeyan bakal nyisihake komentar spam, lan plugin iki pancen kaya firewall. Komentar spam diblokir, nanging sampeyan bisa ngatur setelan saka area admin lan klik ing Setelan> pilihan WP-SpamShield.

Kesimpulan - Otomatis tandha komentar minangka spam yen tulisan kasebut ngandhut blacklist:

Kejabi metode ing ndhuwur, WordPress ngijini kita mriksa komentar, pingbacks, lan trackbacks gampang supaya kita bisa menehi tandha yen spam yen ana sing ora ana hubungane. Sembarang komentar sing ngandhut tembung kunci utawa frasa kudu diblokir lan dibusak saka kiriman sampeyan langsung. Malah nalika sampeyan ora nampa kabar, sampeyan mung kudu mbusak komentar kasebut saka area admin WordPress sampeyan.

November 30, 2017
Semalat: Carane Stop Lacak WordPress & amp; Pingback Spam
Reply