Back to Question Center
0

Semalat: Cara Mbusak WordPress Spam Bot? - A Super Guide

1 answers:

Bot-bot spam bisa banget degdegan nalika nerangake ngasilake statistik migunani kanggo situs web sampeyan. Nengsemake informasi analytics sampeyan, nggawa data palsu uga ngilangi akeh pranala spam ing bagean komentar sampeyan. Untunge, Frank Abagnale, spesialis terkemuka saka Semalt , ngerti carane ngilangi spam WordPress saka situs web WordPress - caracteristicas de administradores de sitios web gratis.

Spambots

Spambot iku program angkoro sing digawe kanggo nindakake akeh penipuan internet. Program-program iki ngupaya nggawe dhaptar email kanggo nyebarake alat kasebut liwat email spam kanggo pangguna liyane. Sawise nyolong korban menyang ngeklik, piranti komputer panganggo kasebut ing sangisoré perintah penyerang. Bot-bot spam nyoba kanggo ndhaftar akun palsu, ngganggu data analytics lan nyolong informasi pelanggan. Ngilangi bots iki penting.

Apa sampeyan kudu ngilangi bot spam WordPress

Wong sing ngembangake situs web kudu marketing digital sepisan. Kanthi spek spam ing eksekusi, upaya marketing digital ora bisa dilakoni. Wong cenderung nandhang masalah akeh babagan efek spam bot. Umpamane, spam bot-bot nggegirisi data situs web sing ndadékaké informasi palsu kayata:

  • Tingkat bouncing dhuwur
  • Lalu lintas ngubungake saka akeh situs
  • Durasi sesi saka 0 detik
  • Palsu demografi data
  • tampilan phony

Akibaté, rencana marketing mangsa ora bisa dileksanakake. Menapa malih, rencana digital sanèsipun kadosta SEO dipengaruhi..Umpamane, kunjungan web palsu nggawa kegagalan peringkat. Relevansi isi bakal nyebabake faktor peringkat liyane terus gagal.

Spambots uga nggawa akeh pranala spam ing bagean komentar saka situs web sampeyan. Panganggo bisa tiba amarga serangan phishing. Padha cenderung nanggapi kanthi cepet masalah sing bisa nggawe pangguna mikir yen iki kedhaftar sah. Akibaté, padha bisa nuntun lalu-lintas menyang domain kasebut kanthi mangkono nggayuh peringkat.

Carane mungkasi spambots WordPress

Iku gampang kanggo nyegah bots iki saka ngakses situs web sampeyan. Liwat aplikasi saka sawetara setelan, sampeyan bisa nggunakake langkah-langkah keamanan sing cukup kanggo mesthine mung pengunjung manungsa teka ing situs sampeyan. Sawetara plugins uga bisa nggawa pangayoman tambahan marang efek spambots. Sawetara cara kanggo nyegah spam bot kalebu:

1. Nginstal Plugin kapentingan

Kanggo sawetara kedhaftar, penting kanggo nginstal sawetara plugin individu sing bisa nglindhungi situs web saka spam. Umpamane, plugin sing kaya spam blocker referral bisa nyegah kedhaftar ngirim spam menyang email sampeyan. Plugin kaya blok bot bisa nyegah bot teka saka sawetara domain spam pangritik kritis

Menimbang sumber plugin sampeyan penting. Sawetara plugins bisa nindakake efek sing ala ing situs web sampeyan nyebabake efek spam. Siji plugin sing aman bisa dadi spam spam analitis WordPress. Iki pamblokiran plugin sing asale saka domain spam analytics google.

2. Ngontrol bagean komentar

Ing sawetara kasus keamanan, sampeyan kudu mblokake bot spam WordPress sing tiba ing bagean komentar. Sampeyan bisa nggunakake plugins kanggo ngatur komentar bot saka nuduhake munggah ing komentar WordPress. Kanggo ngontrol komentar kanthi manual, pindhah menyang dhiskusi. Ing kene, sampeyan bisa nyunting utawa nyetel wong sing ngirim komentar ing situs web sampeyan.

November 30, 2017