Back to Question Center
0

Pakar Semalt Ngalining Formulir Kalkulator, Plugin Paling Kuat Kanggo Situs WordPress

1 answers:

Werna kontak spam ngirit lan ngganggu lan nyebabake akeh risiko keamanan menyang blog utawa situs web. Supaya, mblokir spam lan tetep aman kontak sampeyan kudu dadi prioritas utama yen sampeyan nggunakake Formulir Caldera. Artem Abgarian, Semalt Success Manager Customer Senior, nerangake yen mbisakake program anti-spam komprehensif lan kuat kanggo formulir kontak, sampeyan kudu nggawe wangun sing anyar - tennis court construction comin panies in pa. Sawise rampung, alat anti-spam bakal bisa njaga formulir sampeyan bebas saka spam lan serangan bot.

Apa sing kudu dilakoni yen sampeyan nggunakake spam karo Formulir Caldera?

Yen sampeyan nggunakake plugin pot mulberry standar karo Forms Caldera lan ora bisa digunakake kanthi bener, ana sawetara cara kanggo nyisihake spam kanthi cepet:

  • Kaping pisanan, sampeyan luwih seneng nggunakake blocker WordPress sing dikelola kanthi becik lan diatur supaya bisa ngalangi kabeh bot lan laba-laba saka nggayuh situs web sampeyan. Kita saranake sampeyan nggunakake WPEngine lan Pantheon ing babagan iki.
  • Sampeyan uga bisa nggunakake layanan email kanthi otomatis mblokir spam. Kita suggest sampeyan Caldera Forms Pro kanggo Formulir Caldera lan SendGrid kanggo kabeh email liyane..
  • Nggunakake plugin anti-spam uga apik kanggo mbukak. Ana atusan ewu plugins anti-spam ing Wordpress Plugin Directory, lan sampeyan bisa milih plugin sing relevan lan dipasang kanthi cepet.

Apa babagan kolom reCaptcha?

Sampeyan uga apik kanggo entuk reCaptcha lan nyegah komentar spam ing situs web sampeyan. Iki ora bisa mlaku kanthi bener karo Formulir Caldera supaya sampeyan kudu nyetel setelan kanthi manual. Iku aman kanggo ngucapake yen reCaptcha kurang efektif lan migunani tinimbang plugin anti-spam gawan kasebut ing ngisor iki.

Bentuk Caldera Anti-Spam:

Yen sampeyan duwe situs web WordPress, sampeyan kudu nginstal plugin iki sanalika kanggo nyegah Forms Caldera saka spam lan virus. Iki minangka plugin pangguna sing ramah lan situs web sing gratis lan dilengkapi karo puluhan fitur. Nggunakake, sampeyan bisa entuk akses menyang instruksi rinci babagan carane ngembangake wangun kontak sing ayu. Plugin iki nyedhiyakake pembangun formulir seret lan seret, opsi pratayang urip, template kanggo ngaktifake penciptaan, lan mbantu nggawe formulir sing responsif sajrone detik.

Clean Talk Anti-Spam:

Plugin WordPress iki bisa digabung karo Formulir Caldera kanthi gampang lan mbiyantu nyegah spam ing bagean komentar. Sisih paling apik sing teka ing versi gratis lan premium; Iku tegese versi gratis apik kanggo bisnis cilik lan blog pribadi lan versi premium gedhe kanggo situs web amba lan merek online. Pilihan Formulir Graviti bisa aktif kanggo ngowahi formulir sing ana lan menehi tampilan sing kuat lan luar biasa.

Bee Anti-Spam:

Iku plugin WordPress lengkap lan migunani kanggo Formulir Caldera. Iku nyedhiyakake layanan anti-spam gratis lan nduweni mayuta-yuta aktif diinstal ing internet. Formulir Kontak 6 bisa uga diowahi nggunakake plugin iki, lan pangguna-loropaken. Salajengipun, ana akeh ekstensi sing kasedhiya kanggo pangguna, lan sampeyan bisa ngatur plugin iki minangka syarat lan pangarepan sampeyan. Uga nyakup dhukungan reCaptcha lan bisa nangani pengajuan formulir Ajax sing dikarepake kanggo sampeyan.

November 30, 2017