Back to Question Center
0

Mungkasi Spam WordPress Kanthi Tips Pro iki Saka Semalt

1 answers:

Spam spam lan komentar spam minangka rong masalah utama kanggo blog WordPress lan situs web. Iku umum kanggo situs web profil dhuwur kanggo nampa atusan ewu komentar spam lan pendaftaran palsu saben minggu. Jenis spam bisa ngrusak utawa ngrusak reputasi karo mesin telusur lan nonton yen sampeyan ora ngatasi kanthi bener. Mulane, sampeyan kudu ngadhepi spammers lan nggagas usaha spamming situs utawa blog. Matur nuwun, ana sawetara tips kanggo nanggepi spammers komentar lan spammer pendaftaran - registration yahoo.

Yen sampeyan wis ngonfigurasi situs WordPress kanthi bener, sampeyan bisa ngetutake tips iki Frank Abagnale, pakar terkemuka Semalt , kanggo njamin keamanan lan perlindungan situs sampeyan ing internet.

Tip # 1: Konfigurasi Setelan Diskusi WordPress:

Sanajan sampeyan bisa nginstal plugins WordPress akeh kanggo ngatasi spam komentar lan spam spam, sampeyan bisa ngatur setelan diskusi WordPress. Padha ditemokake ing bagean Setelan ing area admin, kayata www.abc.com /wp-admin/options-discussion.php. Cara paling gampang lan kebak kanggo mungkasi komentar spam lan spam pendaftaran yaiku kanggo nyetujui komentar sampeyan lan nguripake dhaptar kanthi manual kanthi manual. Nanging cara sing luwih praktis, yaiku nginstal plugin sing ngijini sampeyan kanggo maneh komentar lan sarujuk kanthi otomatis..Komentar sing katon ilegal ora bakal diterbitake ing situs sampeyan. Kajaba iku, kedhaftar sing IP sing wis blacklisted ora bisa ndhaftar utawa langganan buletin Panjenengan.

Tip # 2: Tansah maneh setelan diskusi:

Kanggo ngatasi spam komentar utawa spam registrasi, sampeyan kudu nyoba lan mriksa setelan diskusi sadurunge nyetujui apa wae ing situs web sampeyan. Iku cara sing apik kanggo ngurangi jumlah komentar lan dhaptar spam sing teka ing situs web sampeyan saben dina.

Tip # 3: Instal formulir Captcha:

Formulir Captcha diinstal kanthi akeh wong lan bisa digunakake minangka alat anti spam. Padha mbantu ngurangi jumlah komentar spam lan nyegah spam registrasi nganti akeh. Sampeyan kudu nginstal wangun captcha cepet ing situs sampeyan lan terus ngilangi komentar sing ora katon sah. Saliyane, sampeyan ora setuju karo penulis utawa editor sing ora dipercaya.

Tip # 4: Plugin Akismet:

Akismet kuwi plugin gedhe lan kuat sing digawe dening Automattic. Iki kalebu salinan komentar sampeyan ing basis dhata dhewe lan mbantu sampeyan nyisihake komentar spam lan spam daftarke. Plugin iki nglindhungi situs web sampeyan saka spammer lan mriksa saben komentar lan registrasi kanggo keaslian sadurunge njaluk disetujoni. Nanging, plugin iki ora sengaja nyetujoni komentar sing sah lan ora bisa mriksa komentar sing apik lan sing apik.

Tip # 5: Mateni Komentar ing Old Posts:

Strategi gedhe liyane yaiku kanggo mateni komentar ing kiriman lawas lan nyegah pendaftaran spammers kanthi otomatis nalika situs sampeyan tuwuh. Spammers ora bakal bisa komentar nalika sampeyan wis aktif fungsi situs web. Kanggo iki, pindhah menyang wilayah> Setelan> Diskusi lan goleki tombol Ketik Otomatis Komentar. Klik tombol kasebut lan miwiti maneh jendhela / sistem operasi.

Tip # 6: Wajibake Moderasi:

Pindhah menyang Setelan> Papan diskusi ing ngendi sampeyan bisa ndeleng macem-macem pilihan opsi nawakake situs WordPress kanggo nyuda spam komentar lan spam pendaftaran.

November 30, 2017