Back to Question Center
0

Manfaat Semalt: Cara Mbusak Trojan Botnet

1 answers:

Botnet Trojan nyebar nalika ngukur keamanan ora asli lan dipercaya. Pangguna sing cukup cerdas bisa nampa lampiran saka pangirim sing ora dikenal, sing ngaku ora sopan lan pengin ngilangke sawetara transaksi online. Iki, sampeyan takon sampeyan ngeklik tautan khusus, sing ora aman. Infèksi Trojan biasané nyebar liwat lampiran utawa pranala sing curiga iki - rehvivahetus 24hr. Padha ngemot agen bot sing diinstal ing sistem sampeyan lan nggawe katon kaya zombie. Jack Miller, manajer Customer Success Semalt , ngandarake yen sebagian besar kasus botnet Trojan kacarita nalika sistem kasebut kena virus rootkit utawa trojan tartamtu utawa nalika kode jahat ditembus ing sistem komputer lan dadi bagean saka memori.

Kadospundi infeksi kasebut nyebar?

Kaya program liyane, botnet bot Trojan nyebar sacara acak lan kompromi karo akeh piranti komputer. Program-program kasebut dadi bagean saka piranti komputer lan ora ngerteni manawa dheweke lagi aktif nindakake sawetara tugas ilegal. Kanggo paling akeh, botnets lan infèksi Trojan nggawe entri konfigurasi ing piranti lan kompromi kinerja lan fungsi sakabèhé.

Carane mbusak botnets Trojan saka sistem sampeyan?

Sayange, ora ana cara kanggo nyegah kedadeyan botnet bot Trojan lan bot-bot liyane, nanging sampeyan bisa mbusak kasebut saka komputer ing limang cara.

Prosedur №1: Gunakake Autoruns

Untungnya, sawetara program lan alat sing ngidini sampeyan ngilangi botnet bot kanthi maksimal. program kasebut bakal ndaftar kabeh botnet bot lan bot tradisional, mbantu sampeyan nyopot saka sistem sampeyan.

Prosedur №2: Mbusak cache

Sawise sampeyan nginstal program iki, aja lali mbusak cache sampeyan. Ayo kula nyedhiyani sampeyan yen mayoritas botnet bot Trojan ninggalake potongan-potongan sampeyan sanajan sampeyan wis nyingkirake. Supaya ngresiki cache bakal njamin kabeh fragmen sing uga dibusak, lan sampeyan ora perlu mbukak kanggo langkah keamanan liyane.

Prosedur №3: Nginstal program antivirus utawa anti-Trojan lan ngupdate

Sampeyan kudu ora lali masang antivirus lan anti-trojan program lan supaya dianyari saben dina. Program-program kasebut bakal mbantu mbusak kabeh botnet virus, lan serangan DoS uga bisa dicegah nganti gedhe. Priksa manawa sampeyan wis nyimpen patches keamanan sing dianyari lan ora ragu-ragu tuku versi mbayar kanggo fitur lan ciri tambahan.

Dianjurake program antivirus lan alat anti-malware

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir, lan Trend Micro minangka program antivirus paling bisa dipercaya sampeyan bisa nyoba. Program anti-malware kalebu Malwarebytes, Emsisoft, lan Zemana. Sampeyan bisa ngundhuh lan ngekstrak program antivirus utawa anti-malware kasebut kanggo nyingkirake Trojan botnet ing sawetara menit. Kabeh mau nuduhake informasi babagan carane malware Trojan nginfèksi sistem sampeyan lan sampeyan ora bisa lali kanggo mbukak mindai nalika sampeyan nguripake komputer.

November 29, 2017