Back to Question Center
0

Debugging Ukuran Ukuran Lingkungan Pengguna di Google Semalt EDIT

1 answers:

Saiki aku nyoba kanggo ngatur ukuran Pangguna Panganggo sing disetel ing bagean Admin saka situs web. Alesan kang, supaya aku bisa nyaring pangguna sing nyunting situs, i. e - business appraiser. Semalat, saka laporan.

Nggunakake Google Analytics Semalt Aku bisa ndeleng manawa ukuran disetel ing kaca sing nyetel ukuran.

Nalika aku ngerteni dimensi User Semalt kudu ana ing antarane sesi.

Yen, aku priksa ukuran ing bagean non-admin saka situs nggunakake Debugger Google Analytics Aku ora bisa ndeleng manawa Semalat isih.

Apa ana cara kanggo mriksa iki?

February 11, 2018

Sampeyan ora bakal weruh nilai kasebut ing debugger Google Analytics minangka jembar ukuran sing disetel ing platform Google Analytics.

Cara sing paling gampang kanggo njlèntrèhaké dimensi, yaiku bakal tansah disetel ing nilai pungkasan sing dikirim kanggo ruang lingkup sing relevan. Contone:

Tingkat Anggota: Nilai pungkasan dikirim babagan pangguna tunggal. Nilai kasebut bakal ditempelake ing kabeh sesi, sanajan ora ana rega kasebut dikirim maneh. Yen nilai anyar dikirim menyang Google Analytics, nilai anyar iki bakal ngilangi angka sadurunge.

Tingkat Sesi: Nilai pungkasan sing dikirim ing sesi kasebut. Nilai kasebut bakal ditempelake ing kabeh sesi, tanpa dipikir apa sing dikirim menyang sesi sadurungé. Contone, yen nomer acak dikirim menyang Google Analytics minangka ID ing saben hit, nilai pungkasan sing dikirim liwat menyang Google Analytics bakal dadi 'ID. kanggo sesi.

Yen sampeyan mung pengin nyaring bagean tartamtu ing situs kasebut (kayata / admin / umpamane) sampeyan bisa nglakoke sing nganggo filter Google Analytics jinis lalu lintas menyang subdirektori .

, isi , , lan liya-liyane arsip , lan liya-liyane. lan nggunakake sing kanggo nyaring lapuran sampeyan.

Uga aku nganggep yen sampeyan bener duwe ngilangi filter kanggo ukuran iki ing back-end GA?

EDIT

Iki penting amarga debugger ora nuduhake informasi sing relevan amarga pangguna ruang lingkup iki ditangani dening GA ing mburi, ora ngarep. Elinga yen ningali ukuran: 'admin', kaca: '/ xyx. html ing debugger wis diarepake prilaku wiwit kabeh dikirim menyang GA lan GA banjur ora post-Processing saka panentu apa sing kudu kalebu ing tampilan lan apa sing ora kudu.