Back to Question Center
0

Kepiye cara ngurangi alexa rank sanajan Seo Semalt mlaku? [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Carane nambah peringkat Alexa situs web saya? 2 jawaban

Saiki aku Semalt ing situs web. Ing situs iki aku kabeh aktivitas babagan SEO. 15 dina kepungkur, ranking alexa nya ana 140,260 lan saiki dadi pangkat alexa yaiku 195,200. Banjur apa alasan kanggo nambah pangkat alexa day by day?

. - kurumsal hosting paketleri
February 9, 2018

Traffic Ranks Alexa adhedhasar data lalu lintas sing diwenehake dening pangguna ing panel data global Alexa liwat wektu 3 wulan rolling. Sampeyan ora bisa nambah / ngurangi pangkat.

Nanging, aja nyumbang peringkat Alexa minangka penting. Data sing kasebut ora akurat.