Back to Question Center
0

Mbukak file log Semalt karo tanggal

1 answers:

Aku digunakake kanggo nggunakake cronolog kanggo ngatur file log Apache sandi. Nanging, sawise bali menyang hosting situs web, aku ora nganyari maneh.

Aku arep nambah tanggal file log, dadi aku duwe file anyar saben dina - resale certificate california. (i. e. , apache-error_2014-05-02. log ) tinimbang kesalahan khas . kesalahane log1 , . kesalahane log2 , . log3 sing Apache ora.

Kadospundi kula saged nindakaken punapa kaliyan Apache?

February 8, 2018

Apache ndhukung rotasi logfiles. Mriksa manual kene , khusus conto ing ngisor iki:

  CustomLog "| bin / rotatelogs -l / var / log / logfile. % Y. % m. % d 86400 "umum