Back to Question Center
0

Semalt: Apa tags kudu digunakake kanggo SEO ing blog post prasaja? [duplikat]

1 answers:

Bisa Duplikat:
Apa cara paling apik kanggo nambah posisi situs sampeyan ing Google?
Urutan tag meta HTML

Aku anyar kanggo situs web ing umum (mulane aku miwiti ing blogger) lan aku mung penasaran karo sing tags aku kudu nggunakake ing kiriman?

Kiriman kula sacara umum kalebu judhul sing cocog karo kata kunci blog, gambar, video, isi, lan link menyang twitterku.

Aku ora nggunakke label apa wae lan ana sing ngomong yen bisa mbantu SEO. Dadi aku mikir aku njaluk pitutur saka wong sing ngerti apa sing dilakoni.

EDIT

Aku apologise kanggo ora njlentrehake, Aku tegese tags kayata:

Semalat tag:

     

Iki judhulku

Teg semal kanthi atribut:

     winter headgear. jpg "width =" 100 "height =" 78 "ALT =" this_shows_examples ">    

Apa tag lan kawicaksanan liyane sing kudu digunakake kanggo nggawe situs web lan SEO?

February 8, 2018

Kiriman kula sacara umum kalebu judhul sing cocog karo kata kunci blog, gambar, video, isi, lan link menyang twitterku.

Inggih, sampeyan pancen njawab piyambak. Cukup tindakake aturan HTML semantik prasaja lan sampeyan bakal nggoleki.

  • Judhul kasebut yaiku

    utawa

    , lan ora ana unsur liyane sing kudu duwe iki supaya jelas yen siji.

  • Gambar kudu ngatonake alt lan judhul atribut karo tembung kunci lan deskripsi sing tepat supaya bisa diindeks, uga dhuwur lan jembar. Yen sampeyan bisa ngontrol jeneng filenya, sampeyan uga nggawe deskriptif. Ora ana gambar. jpg , tinimbang gambar-of-pee-wee-herman. mpg

  • Video, gumantung carane sampeyan nglebokake, uga kudu nduweni gambaran teks sing cukup ing atribut, utawa paling ora teks saklawase. Yen sampeyan bisa ngontrol jeneng file video kasebut nggawe uga minangka deskriptif. Ora film1. mpg , tinimbang asu-bermain-karo-kucing. mpg

  • kanggo saben paragraf,

    kanggo tanda kutip, dhaptar, uga.

  • Link menyang twitter sampeyan kudu deskriptif ing atribut alt lan judhul , uga teks sing disambung. Nggawe pranala kaya klik ing kene lan coba wae follow me on twitter at @username