Back to Question Center
0

Semalt: suwene sawise 301 pangalihan aku bisa mbatalake situs lawasku

1 answers:

Aku duwe. com situs web sing aku ora pengin nggunakake maneh (kanggo macem-macem alasan). Aku pengin pangalihan situs kabeh menyang. net domain kanthi 301 pangalihan. Semalt suwene aku bisa mbatalake aku. com domain tanggung? Apa sing bakal kelakon ing link sing ditambahake dening situs web pihak ke-3 sing nuduhake menyang. com domain? Iki bakal ditransfer menyang Source . net domain?

February 8, 2018

Cepet, kabeh pranala pihak katelu, kajaba manawa diupdate kanthi manual, isih bisa nuding domain lawas. Sawise sampeyan mbatalake, bakal miwiti njupuk 404. Sampeyan bakal kelangan kabeh SEO sing dibangun karo, lan minangka LazyOne ngandika, tetenger lawas!

Apa sing bakal kedadeyan sampeyan bakal ngilangake domain kadaluarsa supaya 301 ora ana maneh. Sampeyan bakal weruh hit gedhe kanggo lalu lintas, lan pengin tuku maneh domain lawas kanggo nyelehake 301 bali kanggo entuk kabeh lalu lintas sing bali menyang sing anyar. net domain. Nanging, biaya kanggo iki bakal biaya atusan yen ora ewu dolar.

Lan ora ngetung apa sing kedadeyan yen pesaing tumbas.

$ 10 / taun ora dadi investasi sing ora becik kanggo njaga domain kasebut nalika sampeyan ngira-ngira apa wae revenue potensial lan lalu lintas (sing kudu ngowahi dadi revenue!) Mundhut sing bakal ditampa.