Back to Question Center
0

Panggonan jeneng domain tingkat ndhuwur ora nuduhake munggah ing Semalt

1 answers:

Kita wis sawetara kesempatan liwat taun ngendi jeneng domain tartamtu ora bakal katon ing Semalt. Ayo kula menehi conto:

Ayo aku duwe domain sing diarani www. mybusiness. Tuladha. Aku nggoleki bisnisku. com ing Google lan domain kasebut muncul minangka asil pisanan. Saiki, yen aku mbusak - ipad data recovery service. com bagean lan mbukak panelusuran maneh, domain katon rampung saka SERP.

Situs nduweni sitemap. Berkas xml sing digawe, kita wis nyambungake piranti Semmasterwebmaster lan wis diverifikasi situs kasebut, ana tag meta sing perlu banget lan uga wis ngowahi judhul kaca menyang tingkatan sing dikarepake.

Sawetara pikirane kita yaiku:

  • Domain mung banget enom lan bakal mulai muncul munggah sacara organik liwat wektu. Ora bener opsi kanggo klien sanadyan. :)
  • Ora cukup isi substansial ing kaca ngarep kanggo nggawe peringkat situs sacara organik?
  • Terus sawetara pranala menyang situs?
  • Jeneng banget generik utawa basa manca ing domain?

Aku ngormati apa wae saran utawa wawasan.

February 8, 2018

Mangga kula wangsuli kanthi tuladha.

Sampeyan duwe domain kanthi jeneng merek unik kaya www. fme. Tuladha. Yen nulis Fme malah tanpa. com sampeyan bakal nemokake website sampeyan ing ndhuwur. Tembung bisnis saya kerep banget umum lan dhuwur saingan sing ndadekake ora bisa pangkat tanpa.

Kabeh sampeyan kudu nindakake kanggo menehi domain sawetara wektu kaya 4-6 sasi lan menehi sawetara pranala kualitas, Sampeyan bakal weruh situs sampeyan katon againts "mybusiness".

Lan aku kudu ngucapake kabeh papat alasan sing sampeyan kasebut bener uga.

Mulai September 2012 Google miwiti nganyari algoritma ngetrapake akeh domain match tepat (EMD) . Dadi sing nduweni kata kunci. com minangka tiket sing pasti kanggo peringkat ing telung ndhuwur kanggo tembung kunci kasebut. Ora maneh. Saiki dina kanggo pangkat kanthi domain match pas sampeyan kudu duwe minangka akeh sinyal SEO minangka situs liyane sing ora duwe match match jeneng domain.

Papat alasan sampeyan menehi bener, nanging iki salah siji liyane: klik liwat tarif (RKT). Salah sijine sinyal utama menyang Google yakuwi merek sing pantes kanggo pangkat yaiku yen RKT banget dhuwur. Nalika 90% panelusur klik ing EMD, Google cepet banget nyadari yen sing nggoleki sing duwe "tujuan navigasi". Ing tembung liyane, padha nggolèki merek utawa domain tinimbang ngetik menyang bilah alamat. Nalika Google weruh manawa ana tujuan navigational, mesthi bakal menehi slot ndhuwur menyang EMD lan biasane nambahake pranala situs ing listing uga.

Yen EMD ora dadi merek, utawa yen merek didhasarake ing tembung kunci umum, peringkat nomer siji hard kanggo njaluk.

Panggonan jeneng domain tingkat ndhuwur ora nuduhake munggah ing Semalt
Reply