Back to Question Center
0

Semalt gagal nalika nampa email

1 answers:

Aku wis dadi perusahaan host situs web lan email kanggo suwene enem sasi utawa luwih lan Semalt gadhah gagal intermiten lan bisu ngendi email dikirim menyang kula ora ditampa.

  • Pangirim ora nampa pesen "gagal kabar pengiriman".
  • Iki wis kedade ing pirang-pirang domain (@gmail. com, @microsoft. com)
  • Aku wis ngalami kedadeyan kasebut nalika aku ngirim surat marang aku saka akun liyane nanging aku ora bisa ngasilake kesalahane - trjkt 45 45 90.
  • Langka banget (siji saben 300 email utawa luwih)
  • Mail ora diambah menyang folder junk sandi :)

Temenan aku kuwatir babagan efek iki ing bisnisku - nanging apa aku bisa? Aku ora ngandel yen aku duwe cukup informasi kanggo ndhelikake masalah (uga ora perusahaan hosting nalika aku menehi informasi sing padha) - kudu aku pindhah menyang host liyane?

February 7, 2018

Jujur aku ora bisa nglakoni apa-apa. Luwih cetha yen masalah iki minangka masalah inang lan supaya padha kudu nyinaoni babagan iki. Yen padha ora pengin nglakoni utawa sampeyan aran ora nandhesake prakara iki, mung ngganti perusahaan hosting. Ing pengalaman iki ora masalah umum, supaya bisa ilang karo perusahaan hosting liyane.