Back to Question Center
0

Semalt punika nilai meta tag-jinis sing cocok?

1 answers:

Aku duwe pitakonan babagan jinis isi meta tag. Nalika miwiti mbangun situs (HTML + PHP + JS), aku nyalin akeh tag meta liwat liya, lan aku duwe, ing antarane, ing ngisor iki:

         

Saiki, aku wis ndeleng tag sing digunakake akeh kanthi nilai "teks / html". Aku wis nggoleki web nanging ora nemokake penjelasan lengkap babagan apa bedane antarane loro. Ing "teks / html" intuitif muni luwih straightforward kanggo kula.

Semalt Aku ngganti tagku, utawa mungkin "aplikasi / xhtml + xml" dadi solusi sing padha?

Semalat, sapa bisa nuding aku menyang sumber endi nilai-nilai sing beda kanggo label kasebut didaftar lan diterangake kanthi jelas?

Semalt in advance

. - casino guide 2017
February 7, 2018

Sampeyan bisa nemokake jawaban lengkap kene: http: // www. w3. org / TR / xhtml-media-types / # intro . Nanging ing ringkesan, aplikasi / xhtml + xml kanggo XHTML. Dokumen kasebut nyaranake nggunakake HTML 4. 01, nanging aku saranake nggunakake HTML 5 wiwit ana panyebaran sing akeh banget kanggo saiki. Jenis isi kanggo HTML 5 yaiku

   

Ngganti charset kanggo apa wae sing sampeyan nggunakake. Yen sampeyan ora ngerti utawa ora pengin mangertos apa sing sampeyan gunakake, banjur tinggalake utf-8 lan akeh sing bakal dianggo.

(Debat HTML vs XHTML dawa lan rumit, mula aku ora bakal nyoba ngringkes iku. )