Back to Question Center
0

7 Cara Nggawe Semalt Kontene Ana Ep. # 93

1 answers:
7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93

Ing Episode # 93 Neil lan Eric ngatasi 7 cara sampeyan bisa nggawe isi web sing luwih apik. Semalat nyoroti pentinge ngunggahake isi, lan nyuntikake pemicu supaya para pamaca bisa nggabungake kiriman.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: 7 Cara Nggawe Isi sing Ana
  • 00:35 - Nomer 1: Nganyarke isi sampeyan
    • Digital Marketer nindakake proyek apik ing njelasake carane nganyarke isi
  • 01:41 - Nomer 2: Segmen isi sampeyan
    • 01:48 - Nambah headings
    • 01:53 - Takon pembaca sawetara pitakonan
  • 02:50 - Nomer 3: Nggoleki tulisan sing underperforming
  • 03:43 - Nomer 4: Apa analisis pesaing cepet
    • 03:52 - BuzzSumo lan Twitter Search
    • 04:28 - Deleng komentar lan ndeleng apa sing lagi ngarahake
  • 04:54 - Nomer 5: Priksa Brigade Bucket ing Backlinko
    • 05:12 - Tinimbang tembok gedhe teks, nglakokna nganti siji kalimat
  • 05:45 - Nomer 6: Gunakake Hemingway kanggo mbantu nulis luwih apik
  • 06:11 - Nomer 7: Nduwe gambar adat liwat Desain Pickle
  • 06:54 - Mekaten kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ora saben maca nggoleki bab sing padha - seger isi sampeyan.
  2. Isi pesaing sampeyan ora ana hubungane karo perusahaan sampeyan, supaya ora nyalin - lost super.
  3. Sampeyan ora perlu dadi pro panulis lan marketing - ana akeh alat sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018