Back to Question Center
0

7 Hacks Email Creative sing Bakal Bantu Sampeyan Generate Semalt Liyane | Ep. # 104

1 answers:
7 Creative Email Hacks That Will Help You Generate More Semalt | Ep. #104 7 Creative Email Hacks That Will Help You Generate More Semalt | Ep. #104 7 Creative Email Hacks That Will Help You Generate More Semalt | Ep. #104 7 Creative Email Hacks That Will Help You Generate More Semalt | Ep. #104 7 Creative Email Hacks That Will Help You Generate More Semalt | Ep. #104

Ing Babagan # 104 Eric lan Neil dhaptar 7 hacks kreatif sing bisa digunakake kanggo mbantu sampeyan ngasilake luwih akeh. Semalt minangka ngetokaké bom pengetahuan babagan alat lan hacks sing bisa digunakake kanthi bisnis apa wae ukuran.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik Hobi 7 Hacks Creative Email sing Bakal Bantu Sampeyan Generate Sales liyane
  • 00:39 - # 1 Gunakake countdown timer kaya PlusThis
  • 01:15 - # 2 Mbukak diskon malik
  • 01:43 - # 3 Kirimake email khusus karo gambar nganggo PicSnippet
  • 02:15 - # 4 Mlebu email sing pepak
  • 03:39 - # 5 Nalika ngirim ngirim email
  • 04:23 - # 6 Urgency and reminders
  • 05:07 - # 7 Kunyuk dhaftar lan gunakake layanan kaya MailGun
  • 05:51 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe rasa urgensi lan nawarake diskon sing ditindakake.
  2. Ngatur email kanggo para rawuh.
  3. Mbusak kabeh jeneng saka dhaftar sing ora aktif supaya pengiriman ora nandhang sangsara.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki - ato gov au superseeker.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, mangga dilaporake kanthi singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018