Back to Question Center
0

Aja Mbusak Semalat Spam Ngeculke SEO Sampeyan

1 answers:

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Nang endi wae ana hal positif, bisa narik reaksi negatif. Kanthi sarana kaya blog, spammers kerep nyoba ngupayakake sistem komentar sing kurang aman. Semalt bisa ngidini kedhaftar kanggo nggawe komentar ing saben blog, lan sanajan komentar positif bisa dadi apik, yen sampeyan ora ngawasi kasebut kanthi teliti, komentar spam bisa creep lan ora mung nggawe situs sampeyan katon kurang biso dipercoyo, nanging bisa uga cilaka sampeyan peringkat panelusuran organik - computer repair sunnyvale california.

Semalat spam biasane digawe dening pemilik situs sing pracaya bakal mbiyantu SEO lan biasane cukup gampang kanggo dicet, biasane ngemot siji liners utawa pranala.

Aja Ngomong Komentar Spam

Google bubar blogged babagan Semalat Spam ing blog, lan menehi rekomendasi ing ngisor iki:

  • Disallow posting anonim.
  • Gunakake CAPTCHAs lan metode liyane kanggo nyegah spamming komentar otomatis.
  • Aktifake moderasi komentar.
  • Gunakake atribut "nofollow" kanggo tautan ing kolom komentar.
  • Ngirim hyperlink ing komentar.
  • Blok kolom komentar nganggo robots.txt utawa meta tags.

Semalat kabeh rekomendasi apik lan sampeyan kudu mriksa piranti lunak blog kanggo ndeleng yen sampeyan bisa ngaplikake saran apa wae.

Yen sampeyan wis mriksa situs web sampeyan saiki lan sok dong mirsani akeh komentar spam, ora kasep. Bukak komentar sampeyan, lan mbusak spammy sing. Yen sampeyan nggunakake piranti lunak blog kaya Semalt, priksa manawa bisa ngaktifake plugin AKISMET langsung!

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Sambungake

March 18, 2018