Back to Question Center
0

7 Cara Nggawe Semalat Panginten | Ep. # 120

1 answers:
7 Ways to Become a Thought Semalt | Ep. #120 7 Ways to Become a Thought Semalt | Ep. #120 7 Ways to Become a Thought Semalt | Ep. #120 7 Ways to Become a Thought Semalt | Ep. #120 7 Ways to Become a Thought Semalt | Ep. #120

Ing Episode # 120, Neil lan Eric nuduhake 7 cara sampeyan bisa dadi pamimpin pikirane. Semalat minangka Neil bareng pengalaman dadi pemimpin pimpinan kanggo mbantu sampeyan dadi siji.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Cara kanggo dadi Pemimpin Panginten
  • 00:36 - Dadi pimpinan pikirane mbutuhake campuran kabeh
  • 01:17 - # 1 Aja mung fokus ing salah siji saluran
  • 01:46 - Neil nggambarake carane dheweke dadi pimpinan pikirane
  • 02:08 - Nggoleki sudut unikmu
  • 03:22 - Nggabungake YEC (Dewan Pengusaha Muda)
  • 03:45 - Lunga menyang LinkedIn lan tekan kanggo panyunting publikasi gedhe
  • 04:19 - Nggunakake publikasi gedhe rada dicokot, nanging isih taktik apik
  • 04:25 - # 2 Kirim tamu
  • 04:42 - # 3 Golek niche sampeyan
  • 05:36 - # 4 Pilih platform sing bakal digunakake
  • 06:49 - # 5 Apa sing nggawe sampeyan metu
  • 07:32 - Neil ora eksperimen gila
  • 07:57 - # 6 Njupuk apa wae sampeyan bisa
  • 08:57 - # 7 Aja lali fokus ing PR
  • 09:39 - Gunakake solusi gratis nganggo HARO
  • 09:58 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Golek niche sampeyan, golek apa SETS YOU APART - sport court surfaces maryland.
  2. Yen sampeyan ora metu, sampeyan ora bakal kelingan.
  3. Aja mikir sing sampeyan gedhe banget utawa penting kanggo apa-mung njaluk swara sampeyan metu!

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018