Back to Question Center
0

Carane Penting Apa Pengujian kanggo Business utawa Semalt? Deleng uga Ep. # 139

1 answers:
How Important Is Testing for Your Business or Semalt? | Ep. #139 How Important Is Testing for Your Business or Semalt? | Ep. #139 How Important Is Testing for Your Business or Semalt? | Ep. #139 How Important Is Testing for Your Business or Semalt? | Ep. #139 How Important Is Testing for Your Business or Semalt? | Ep. #139

Ing Episode # 139, Eric lan Neil pirembagan babagan carane sampeyan bisa nggawe budaya testing kanggo bisnis sampeyan. Kapriye pentinge kanggo nguji bisnis lan produk sampeyan? Semalat minangka Eric lan Neil nyengkuyung saka pengalaman sing menehi manfaat saka tes sing terus-terusan, alat sampeyan bisa digunakake kanggo mbantu sampeyan, lan ngapa kerja tim peran gedhe ing nggawe iki budaya testing sing ndadekake bisnis luwih apik.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Nggawe Budaya Pengujian
  • 00:32 - Paling perusahaan ora duwe proses nyata kanggo nyoba bisnis mereka
  • 00:44 - Sampeyan kudu nggawe proses testing
  • 01:00 - Nduwe minimal alat manajemen proyek kaya Proyek MS Excel, Trello utawa GrowthHackers
  • 01:53 - Priksa video Sean Ellis 'online
  • 02:04 - Grup wong saka departemen beda menyang tim supaya sampeyan bisa nyoba produk ing njero
  • 03:01 - Ngatur anggota ngirim gagasan babagan carane bisa tuwuh perusahaan luwih cepet
  • 04:09 - Eksperimen mung kegagalan yen sampeyan ora duwe hipotesis-nanging, yen sampeyan sinau soko, iku sukses
  • 04:54 - Mriksa Tim Dua Pizza Amazon
  • 05:39 - Nggawe dashboard kanggo departemen sampeyan sing nuduhake stats lan data saka tes sing terus ajeg karo produk sampeyan
  • 06:45 - Nyoba sethithik sak saben minggu
  • 07:05 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Mulai mbangun budaya uji coba kanthi nggawe proses ing perusahaan sampeyan.
  2. Nglebokake karyawan ing proses lan nggawe atmosfer sing ngidini wong bisa nuduhake gagasan - peru tour deals.
  3. Tjubo babagan hipotesis sadurunge nglakoni eksperimen kanggo entuk paling metu saka proses kasebut.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018