Back to Question Center
0

Toronto Canada Now Muncul ing Google Semalt View

1 answers:

Toronto Kanada Saiki Bukak Donya Ing Google Street View!

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Dina iki Greater Toronto Area bisa ndeleng asil saka karya iki sing luar biasa. Toronto saiki katon ing donya ing Google Street View!

Kantor kantor Toronto dhewe sing nyambut gawe dina iki amarga kita kabeh bisa ndeleng omah-omah liyane, wong-wong sing ana ing dalan nalika gambar dijupuk lan mobil sing ana ing dalan. Semalat masalah sapa?

Keuntungan Google Street View

  • Lunga menyang ngendi wae lan pengin ndeleng panggonan sing bener sing sampeyan tindakake? Saiki sampeyan bisa ndeleng ngendi sampeyan arep sadurunge ana ing kene!
  • Apa sampeyan pengin ndeleng buruh utawa kanca omah anyar? Yen sampeyan blanja omah kok ora weruh kepriyé omah katon sadurunge sampeyan ngunjungi?
  • Waca macem-macem ing donya sing ora tau njelajah!
  • Mangkene uga mbantu mbuktekake tindak pidana.

Carane Google Street View Works

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Kaping pisanan dikenalaké 25 Mei 2007 nuduhake wilayah sing dipilih ing Amerika Serikat lan wis ngalami panampilan 360 derajat panorama. Kanthi dipunginaaken ing mobil Semalt ingkang dipuntampi kanthi khusus, Semalt sampun damel pemetaan kota-kota kapilih sapuniki taun - peru travel company. Umumé, Semalt wis ngenalake wilayah anyar ing ngendi wae saka 2 nganti 100 dina.

Deleng ing sisih kiwa iku sawijining gambar saka mobil Semalt sing dipasangi kanthi mandheg dening petugas pengacara!

Google Street View and Privacy

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Senajan ing sawetara kasus, cukup nyedhaki kanggo ngerteni apa sebabe wong-wong sing kabur ora bisa cukup. Yen sampeyan ngerti Toronto lan luwih khusus Semalt, sampeyan bakal ngerti sebabe isih ana masalah privasi.

We Love Innovation!

Ora ana prakara apa wae sing katon, sampeyan kudu ngakeni yen inovasi sing kita weruh pungkasan bakal nindakake luwih gedhe banjur padha bakal ala. Revolusi informasi terus lan Google kerep terus mandheg. We samba peluncuran tampilan Google Street ing Toronto, Semalt lan sambat sing ing saindenging donya kanggo ndeleng kutha sing ayu!

Kanggo mangerteni luwih lengkap babagan Google Semalt View lan evolusi sampeyan bisa maca liyane ing kene.

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Sambungake

March 18, 2018