Back to Question Center
0

7 Piranti kanggo Mbantu ing Marketing Semalt | Ep. # 142

1 answers:
7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142

Ing Semalat # 142, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 tools ingkang saged mbantu sampeyan ing desain marketing. Nderek nemtokake sawetara alat online paling apik sing nyedhiyakake sampeyan gambar lan desain sing apik kanggo kampanye marketing sing bisa dianggep gampang lan terjangkau.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Piranti kanggo mbantu sampeyan ing Desain Pemasaran
  • 00:46 - Alat pisanan yaiku Canva
    • 00:52 - Saiki wis ana 10 yuta pangguna
    • 01:00 - Templat, rancangan, lan dimensi sing wis digawe kanggo kasedhiya kanggo platform media sosial tartamtu
    • 01:18 - Sangat gampang dianggo lan intuisi
  • 01:49 - Alat loro iku Balsamiq kanggo wong non-techy, sampeyan bisa nyeret lan nyelehake
  • 02:33 - Alat katelu 99desain
    • 02:53 - Pilihan murah
    • 03:00 - Alternatif yaiku DesignCrown
  • 03:09 - Alat kaping sekawan yaiku infogr - web hosting new orleans.am
    • 03:20 - Nggawe infographics ing rega terjangkau
    • 03:29 - Nduwe grafis keren lan interaktif sing bisa nampilake ing kiriman blog
  • 03:52 - Alat kaping lima yaiku InVision App
    • 04:15 - Ngidini sampeyan kanggo kolaborasi proyek desain beda
  • 04:36 - Keenam yaiku Fiverr
    • 04:48 - Gampang kanggo nggunakake lan nguripake wektu mung sawetara jam
    • 04:54 - Upwork minangka alternatif kanggo Fiverr
  • 05:03 - Last is Pablo by Buffer
    • 05:11 - Apik kanggo gambar sosial utawa blog sampeyan kudu rampung kanthi cepet
  • 05:33 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Yen sampeyan aran kaya sampeyan ana ing dalan kreatif, ana akeh desain sing kasedhiya online.
  2. Nggawe utawa nggawe owah-owahan ing desain marketing Panjenengan ora kudu larang.
  3. Ana macem-macem gampang digunak, kualitas, grafis lan template sing kasedhiya online kanggo nggawe perancangan luwih gampang kanggo para pemasar.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018