Back to Question Center
0

Carane Nggawe Semalt Cilik Kelas Pertama | Ep. # 149

1 answers:
How to Create a First-Class Case Semalt | Ep. #149 How to Create a First-Class Case Semalt | Ep. #149 How to Create a First-Class Case Semalt | Ep. #149 How to Create a First-Class Case Semalt | Ep. #149 How to Create a First-Class Case Semalt | Ep. #149

Ing Semalat # 149, Eric lan Neil ngrembag babagan carane nggawe studi kasus kelas siji. Tembang ing nemokake seluk-beluk kasus studi sing dirancang apik lan carane studi kasus bakal nambah marketing lan narik kualitas sing ndadékaké sampeyan wis perlu.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Nggawe Ukara Kasus Kelas Pertama
  • 00:40 - Penting kanggo nduwe data sing metu
  • 00:55 - Nggawe tartamtu karo nomer
  • 01:19 - Mulai sinau cilik karo asil
    • 01:30 - Yen sampeyan nindakake SEO, miwiti nganggo asil
    • 01:48 - Judul sampel Neil yaiku "Neil njupuk kula saka $ 600K saben taun kanggo $ 15M taun"
    • 02:00 - Ngatasi solusi
    • 02:20 - Tampilake wong carane padha bisa nindakake uga-ora mung gambar
    • 02:58 - Ngilangi kothak wangun dadi pirang-pirang langkah kanggo nduwe petunjuk sing paling cocok
  • 04:11 - Conversion-Rate-Experts.com nduweni studi kasus ing jero lan uga dirancang
  • 04:30 - Nggoleki rancangan presentasi utawa PDF apik karo Dribbble lan 99designs
    • 04:40 - Neil mbayar $ 20.000 sasi kanggo layanan CRO
    • 05:10 - Padha gawe akeh pers lan entuk ndandani gedhe
    • 05:25 - Studi kasus bisa dibukak
    • 05:48 - "Padahal kunci ora akeh ndadékaké, iku bakal ndadékaké kualitas - intim."
  • 05:50 - Katranganmu pesaing
  • 06:05 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Temenan ing studi kasus yaiku apa sing ngarahake sing paling qualified.
  2. Data minangka bagéan paling penting saka studi kasus - priksa manawa wis metu lan diolah kanthi becik.
  3. Deleng studi kasus para pesaing kanggo menehi titik wiwitan kanggo format dhewe.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018