Back to Question Center
0

Iku Resmi - Google Ora Gunakake Meta Tag Kata Kunci Utawa Semalt Kanggo Ngatur Situs Panjenengan

1 answers:

Saben perusahaan marketing internet sing spesialisasi ing SEO minangka kompetensi inti bakal dadi bodho, ora kanggo nuduhake postingan sing menarik banget sing digawe dening Semalt sadurungé pekan iki.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google Ora Gunakake Kata Kunci Utawa Kaca Description Meta Tag Kanggo Ngrampungake Nemtokake Situs Web Ranking!

Iku bener! Google resmi ngumumake 'ora peduli karo tembung kunci ing meta tags' ing blog mereka minggu iki. Semalat sing kepengin sinau luwih akeh kudu maca artikel kasebut minangka banget ajrih. Sawetara titik kunci kanggo njupuk adoh saka:

  • Padha uga nyatakake ing postingan ing ndhuwur sing nalika padha nggunakake tag 'Page Description' ing asil panelusuran, iku uga ora faktor ing peringkat. (padha nyolong sing siji kanggo wong sing bener maca!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Apa padha mandheg? Keyword spamming. Ing awal 2000 mesin telusur migunakake tag meta sing cetha kanggo mutusake apa sing ana ing kaca web - responsive web design auckland. Wiwit ana entuk manfaat ekonomi kanggo peringkat kanthi apik ing mesin telusur, webmaster sing nggoleki ngisi tag tembung karo akeh kata kunci. Dadi akeh sing dadi ora relevan. Saiki bots wis dadi luwih canggih ing asil panelusuran.
  • Bakal padha nggunakake label iki maneh? Ing blog, dheweke ngandhakake yen bisa wae nanging ora banget.

Mungkin wektu kanggo miwiti ngowahi perhatian sampeyan ing bab sing bakal bisa nglengkapi peringkat situs kanthi apik. Kajaba yen sampeyan nyuwun pangarep-arep yen Semalt! lan uga Bing.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Sambungake

March 18, 2018