Back to Question Center
0

7 Taktik Marketing Kreatif sing Sampeyan Perlu Semalt | Ep. # 155

1 answers:
7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155 7 Creative Marketing Tactics that You Ought to be Semalt | Ep. #155

Ing Semalt # 155, Eric lan Neil ngomongake 7 taktik marketing kreatif sing kudu sampeyan gunakake. Tunyuk kanggo nemokake alat online sing bakal bisa kanggo sampeyan lan taktik sampeyan kudu nyimpen isi siji langkah luwih dhisik saingan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik: 7 Creative Marketing Tactics sing Sampeyan Perlu Leveraging
  • 00:37 - # 1 Gunakake TurboDial kanggo ngumpulake nomer telpon pengunjung ing situs web sampeyan
    • 00:56 - Kirim sinyal TurboDial kanggo ngirim pesen teks menyang wong
    • 01:30 - Sampeyan bisa program balesan nalika wong nanggapi teks sampeyan
  • 02:09 - # 2 Nggawe barang sampeyan siap kanggo bajak laut ing situs torrent
  • 02:52 - # 3 Gunakake metu pop-ups
  • 03:17 - # 4 Priksa manawa corongmu sejajar karo kapentingan klien
  • 04:13 - # 5 Pindhah menyang BuzzSumo lan temokake tulisan sing saingan sampeyan arep virus
    • 04:21 - Ahrefs uga bakal nuduhake sampeyan tulisan paling populer ing pesaing
    • 04:29 - Njupuk URL posting lan sijine menyang panelusuran Twitter kanggo nuduhake pangguna paling enggo bareng isi
    • 04:37 - Tulis bab sing padha, nanging luwih apik, banjur miwiti emailing pangguna babagan isi sampeyan
    • 05:15 - Nalika padha nanggapi, takon apa sing bisa dilakoni kanggo wong-wong mau lan nggawe P.S. babagan nuduhake isi sampeyan
  • 05:35 - # 6 Duwe daftar priksa penciptaan utawa waca babagan isi repurposing
  • 06:34 - Google "content workflow repurposing"
  • 06:44 - # 7 Kanthi remarketing, lebokna piksel ing teken email panjenengan
  • 07:35 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe konten sing disedhiyakake kanggo bajak laut - supaya bisa nglakokake karya nyebarake tembung kanggo sampeyan.
  2. Gunakake metu pop-up, lagi triggers kanggo opt-in - developing mobile apps.
  3. Tansah mripat ing pesaing sampeyan, nggawe umpan balik, lan bareng karo wong sing melu isi pesaing sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018