Back to Question Center
0

7 Tips Ngapikake Reaching Semaltmu | Ep. # 160

1 answers:
7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160

Ing Episode # 160, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 tips sing bakal mbantu sampeyan ningkatake podcast sampeyan. Miwiti podcast ora gampang lan ningkatake jangkauane mbutuhake panggolekan ing sawetara karya. Tembang ing sinau tips lan strategi kayata nambah jaringan, ngganti headline, lan ngoptimalake lalu lintas sing sampeyan entuk iTunes.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: 7 Tips Nambah Reach of Podcast Panjenengan
  • 00:35 - # 1: Nduwe daftar ngisor lan email lan push isi sampeyan menyang saluran
    • 00:48 - Eric migunakake host podcasting sing disebut, "List It" kanggo push to multiple channels
    • 01:15 - Email blast uga wis efektif kanggo Eric lan Neil
  • 02:30 - # 2: Nuduhake saben episode sing wis direkam
    • 02:50 - Eric migunakake MeetEdgar kanggo gawe jadugane
  • 04:04 - # 4: "Judhul-kabar kerjane tenan nyebabake carane download podcast"
  • 04:13 - Rumus headline Copyblogger bisa menehi template kanggo nggawe headline menarik
    • 04:32 - Generator headline Fortune uga mbantu
    • 04:36 - TitleCapitalization bakal ndandani judhulmu
  • 04:57 - # 5: Yen sampeyan duwe podcast, duwe blog uga!
  • 05:48 - # 6: Rating lan review maneh sing duwe, luwih akeh sampeyan bakal entuk
    • 06:18 - Yen sampeyan bisa nggolek kiriman liyane ing iTunes, gunakake kanggo ndeleng views liyane!
    • 06:30 - Nyebutake ing podcast sampeyan kanggo ninggalake review lan rating
    • 06:48 - Tim LeadPages digawe Intro lan outro Marketing School
  • 07:20 - # 7: Cross Promote
    • 07:40 - John Lee Dumas duwe komunitas gedhe sing disebut The Podcaster's Paradise
    • 08:10 - Nuduhake ing komunitas podcasting kanggo tuwuh jaringan
  • 08:15 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggabungake pirang-pirang saluran lan ningkatake ora mung isi sampeyan, nanging uga berita utama - mass gainer karbonhidrat.
  2. Manggon umpan balik lan rating saka iTunes-bisa nambah lalu lintas sampeyan kanthi signifikan.
  3. Kanthi nomer podcast sing akeh, luwih gampang saiki dienggo bareng, disambungake, lan mbantu siji liyane.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018