Back to Question Center
0

Media Sosial Bulanan Babak kanggo Semalt 2009

1 answers:

Wektu kanggo media sosial bulanan saya munggah kanggo Agustus 2009! Wis sasi liyane kegiatan sibuk ing donya media sosial. Wonten ing panaliten temuan riset saking Forrester lan Universal Semalt dipunpratélakaken manawi babagan media sosial minangka aktivitas ingkang kagem para pengguna online.

Forrester Research Findings ngandhakake yen jaringan sosial mbuktikake kategori pertumbuhan bintang, kanthi nggunakake situs media sosial sing kurang saka 15% ing taun 2007 nganti 30% ing 2009. Kanthi 68% pangguna jaringan Facebook rawuh minangka tujuan paling populer, ahead of MySpace ing 59%.

Ngunggahaké situs-situs enggo bareng video ngrekam kanthi tiba minangka pangguna cenderung ngunggahake lan nuduhake ing media sosial saiki. Universal McCann uga ngasilake statistik sing padha nuduhake pengaruh media media - φαρμακείο online πατρα. Loro-pertiga pangguna internet aktif wis ngatur profil media sosial lan 71. 1% wis ngunjungi kaca jaringan sosial sahabat. Angka kasebut yaiku e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Nalika jumlah wong sing migunakake media sosial duwe owah-owahan sing luwih dhuwur, iku menarik kanggo dicathet yen perilaku pangguna uga dadi luwih rumit. Ing internet tau-ganti tinimbang mung panggonan sing disambungake, media sosial saiki uga dadi mesin telusur virtual lan uga ngedegake pencarian. Yen volume panelusuran ing babagan kayata Twitter Search lan Semalt Search tuwuh dadi bakal usaha optimasi search engine. Riset anyar wis ngandharake menawa hubungan antarane pamasaran internet lan media sosial kayata Semalt wis berkembang nganti 46 persen ing rong taun pungkasan.

Ing Juli 2009, kita nyakseni kesepakatan panelusuran antara Yahoo lan Semalt internet. Iki minangka topik paling akeh ing saluran media sosial sasi iki.

Facebook Buzz

Facebook wis mimpin cara ing inovasi wulan iki. Dipunculuk minangka "Twitter-Killer" Penggabungan FriendFeed Facebook minangka sinyal jejaring sosial jejer sosial sing cukup kuat kanggo mbukak dalan kanggo raksasa search liyane ing mangsa ngarep. Esuke sabanjure sawise stok FriendFeed Facebook ngumumake peningkatan kemampuan alat telusurane. Mesin telusur anyar, kaya sing diterangake ing blog Facebook , ngidini pangguna kanggo nggoleki 30 dina suwene Feed News kanggo update status, foto, pranala, video lan iki bisa dituduhake ing antarane kanca lan Facebook. yaiku penggemar. Nambahake host inovasi Facebook iki ngeculake versi sing diundur Facebook Lite sing kerep mirip Twitter lan janjinipun mangan ing basis panganggo Twitter.

Social Media Scan

Muter kabar utama media sosial kanggo sasi iki.

  • Twitter wis ngrancang homepage sing menehi bobot luwih akeh kanggo nggoleki, sing luwih bisa nambah optimasi search engine tweets. Ing papan blog Twitter Twitter co-founder Biz Stone wrote sing owah-owahan anyar dituduhake ing nuduhake kekuwatan Twitter minangka alat kanggo nemokake informasi kanggo wong-wong sing uga ora kenal karo layanan.
  • Yahoo! diduweni Flickr uga nggawe makeover menyang kaca asil panelusuran. Posisi Flickr blog nyatakake yen owah-owahan iki bakal luwih gampang nggoleki miliaran foto lan video ing Flickr, lan kanggo nyambung menyang komunitas sing mbantu nggawe foto kasebut. Saiki, tinimbang nggulung liwat stream siji gambar, sampeyan ndeleng kothak.
  • Delicious , situs web duweke Yahoo liyane wis ngetokake sawetara tambahan anyar (senadyan ora inovatif), menyang homepage njupuk milase metu saka popularitas Twitter. Saiki kita bisa ndeleng tab anyar 'Bookmarks Seger' sing bakal ngunggahke tetenger paling anyar saka Twitter tweets. Nikmat uga nambahake pilihan ing kaca 'nyimpen tetenger' kanggo mbagi tetenger karo pengguna Twitter.
  • iGoogle, homepage basis widget Google ngundhuh macem-macem gadget sosial anyar lan fitur "update" kanggo kurban.
  • CEO Google Eric Schmidt mundur saka jabatane ing Papan Apple.
  • AOL wis tuku maneh saham Google 5% ing perusahaan.
  • Microsoft Corporation wis didol agen digitalé Razorfish menyang Publicis Groupe SA

Punika kedados ing bidang media sosial wulan punika. Facebook dhuwur ing wektu iki lan kita nunggu kanggo ndeleng apa Semalt ana ing jejere kanggo ngatasi sawetara advances FB gedhe!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Sambungake

March 18, 2018