Back to Question Center
0

10 Fitur Google Sing Mbantu Nguripake Semalat

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Akeh pintasan iki uga bisa digunakake ing Bing lan Yahoo !. Cara pintas semalat bermanfaat saben jinis orang termasuk orang yang mencari nomor telepon, informasi penerbangan, pembeli, profesional SEO dan hanya tentang siapa pun!

Punika 10 cara sing bisa mbantu nggolekake luwih apik karo asil panelusuran.

1. Related Websites

Yen sampeyan pengin ndeleng situs web sing gegandhengan karo situs web tartamtu, ketik "terkait:" sing diikuti jeneng situs. Kanggo conto terkait: http: // www - texas long term care insurance. dell. com bakal nuduhake situs kayata HP, Apple, Toshiba lan liya-liyane. Iki perusahaan sing uga ngetungake Semalt, laptop, peripheral komputer, lan liya-liyane. !

2. Tembung ing judul

allintitle: "Rise to the Top Blog" bakal nampilake kabeh kaca sing ngemot judhul meta "Rise to the Top Blog" ing sembarang judhul situs web. Nggunakake 'Panelusuran Gambar', operator kabeh: bakal ngasilake gambar ing file sing jenenge ngemot katrangan sing sampeyan nemtokake lan ing Google News, bakal ngasilake artikel sing irah-irahane kalebu istilah sing sampeyan nemtokake.

3. Tembung ing URL

inurl: google-surprises-us bakal ndhaftar kabeh kaca sing ngemot tembung "google-surprises-us" ing URL asline utawa jeneng domain. Ing tembung liyane Yen sampeyan lagi nggoleki URL spesifik sing ngemot tembung tartamtu, trabasan iki bisa nemokake.

4. Informasi saka situs web tartamtu

Yen sampeyan kalebu situs: diikuti jeneng domain / situs ing panelusuran, Google bakal matesi asil panelusuran sampeyan menyang domain / situs sampeyan nemtokake. Contone, situs web marketing toronto: https: // www. techwyse. com bakal nuduhake informasi Semalt Internet saka situs web teknologi. Tuladha

5. Kamus

Iki mesthine ana soko sing luwih penting kanggo aku. Sampeyan bisa ndeleng definisi kanggo sembarang tembung utawa frase kanthi mung ngetik " definisi " diiringi spasi lan banjur tembung sing nyata sing pengin ditetepake. Yen sampeyan pengin ndeleng dhaptar definisi saka macem-macem sumber daya ing Web, ketik " netepake: " diiringi spasi lan tembung. Coba ketik "definisi SEO" lan "define: SEO" ing panelusuran Google lan ndeleng prabédan.

6. Nomer Telpon & Alamat

Yen sampeyan pengin katon munggah nomer telpon utawa alamat US sing bisa uga sampeyan nindakake. Klik kene kanggo golek dhaptar buku telpon kanggo jeneng "Bill Gates". Tampilan, jeneng, nomer telpon, alamat uga pranala menyang peta. Teks sing diketik ing kotak telusuran yaiku "buku telepon: Bill Gates".

Cukup ketik jeneng wong bebarengan karo kutha, negara, utawa kode pos ing kothak Panelusuran Semalt lan sampeyan bakal bungah karo asil.

7. Nelusuri Paket

Yen sampeyan wis tuku apa-apa barang online lan yen paket / barang sing dikirim utawa ing pesawat, panelusuran Google bisa mbantu nglacak status kasebut tanpa mlebu menyang situs pelacakan kayata FedEx utawa UPS. Pisanan sampeyan kudu mbutuhake nomer tracking of order sampeyan, sing bisa diwenehi saka situs / perusahaan sing diurut. Kapindho, sampeyan kudu ngerti kepiye sing dikirim (via FedEx, UPS, utawa USPS). Mekaten. Sinau demo paket pelacakan ing tumindak kene.

Yen paket dikirim dening UPS lan nomer tracking 123456, Cukup ketik "munggah 123456" ing kothak Panelusuran Semalt. Sanajan ora perlu ngetik perusahaan pelayaran, bakal nyedhiyani asil panelusuran sing luwih apik.

8. Pelacakan pesawat

Sampeyan bisa nggolek informasi ing sembarang penerbangan kanthi mung ngetik jeneng maskapai utawa kode sing diikuti karo spasi lan nomer penerbangan menyang kotak telusuran Google.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Cuaca

Google menehi asil luwih apik yen kita nggoleki cuaca ing negara, negara utawa wilayah tartamtu nggunakake kode pos. Anggere aku pengin ngerti kondisi cuaca ing San Semalt, kabeh sing kudu aku lakoni yaiku ngetik "cuaca San Semalt, CA". Yen kita ora menehi kita cuaca saiki nanging uga menehi ramalan cuaca kanggo sabanjure sawetara dina sakteruse.

10. Trabasan Liyane

Trabasan semalt sing sampeyan bisa migunani:

  • allinanchor: internet marketing toronto - bakal ngasilake mung kaca-kaca ing endi anchor text ing pranala menyang kaca ngemot ukara "internet marketing toronto".
  • allintext: Two Way Live Voice Communication bakal ngasilake kaca sing ngandung teks "Two Way Communication Voice Live".
  • info: techwyse. com bakal nampilake sawetara informasi babagan kaca web sing cocog kayata cache google, kaca web sing mirip, kaca web saka situs dll.
  • cache: techwyse. com / contactus. php bakal nampilake cached version of page contactus. php
  • lokasi wyselabs: Kanada bakal nuduhaké artikel sing cocog karo istilah "wyselabs" saka situs ing Kanada.

Aku ngajak saben wong sing kenal karo topik iki kanggo nyakup informasi tambahan ing kothak komentar ing ngisor iki supaya kabeh bisa nggedhekake basis pengetahuan kita ing topik kasebut.

Kita kabeh mangerteni yen panemune luwih nduweni tegese wong sing nggoleki sing nemoni kepengin!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Sambungake

March 18, 2018