Back to Question Center
0

11 Cara Nggawe Semalt Kualitas Tinggi

1 answers:

Définisi "kualitas konten" tansah ganti amarga perbaikan terus ing donya marketing digital. Aspèk sing gegandhèngan bisa diganti, nanging obyèk kasebut isih tetep ditegesi kanggo nandhang sandhungan. Berkualitas tinggi semut sangat penting nalika sampeyan nyoba nambah visibilitas lan pangkat dhuwur ing mesin telusur.

Isi kualitas apik ngidini sampeyan kanggo nampilake dhewe minangka ahli ing lapangan, ningkatake rangking situs ing mesin telusur, narik kawigaten mlebu, lan entuk kapercayan lan kapercayan saka pamirsa. Kita kabeh kenal karo pentingna kualitas, nanging kepiye carane kita nemtokake "kualitas" apa? Punika dhaptar barang-barang penting sing bisa mbantu sampeyan nggawe konten sing pantes lan pantes diwenehi - диван лофт.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Uga on TechWyse

8 Kesalahpahaman babagan High Quality SEO
Carane Konten Media Sosial Bahan Bakar?

1. Length is Important

Perkiraan tembung becik kanggo isi sing gedhe bisa dadi kebingungan kanggo kabeh. Apa wae sing nyebabake kebingungan iki yaiku nemtokake manawa bisa ngunjungi pengunjung desktop utawa pangguna seluler. Google nuduhaké pilihan kanggo isi sing dawa sing sacara komprehensif nyakup kabèh aspek sing ana hubungané. Nanging, iki bisa dadi angel kanggo pangguna seluler amerga ruang diwatesi bisa ditampilake ing layar. Ing kasus iki, isi seluler asring persis, cendhak, lan diwiwiti kanthi wiyar kanggo nyedhiyakake pengalaman maca luwih apik kanggo pangguna.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Nalika sampeyan nemtokake suwene konten sampeyan kudu, fokus ing dislametake lan maksud saka pamirsa. Yen sampeyan pengin ngeset isi sampeyan ing pangkat sing luwih dhuwur ing mesin telusur, banjur pindhah menyang 1000+ konten sing bakal narik kawigaten liyane. Yen sampeyan ngarahake pangguna seluler, copot aspèk ora perlu saka isi lan nggawe gampang diakses kanggo pangguna seluler. Ora ana jumlah set utawa standar kanggo suwene konten sampeyan kudu, supaya nimbang kudu macem-macem. Mulane, ora kabeh isi sampeyan perlu dawa. Coba nulis luwih cendhek lan uga tumuju ing blog. Ide iki kanggo bisa nemokake titik kasebut. Yen sampeyan duwe artikel sing arep diterbitake, gunakake pamisah menyang rong bagean.

Priksa manawa sampeyan ngowahi isi kanthi nggabungake subheadings sing tepat, titik peluru lan pranala sing cocok karo isi liyane.

2. Infographics for Excellence

Isi visual nemen ngatasi isi teks-mung kanthi cara kayata, kayata tambah pranala inbound, sharing sosial, lan wektu sing diinvestasikan ing kaca lan mesthi wae keterlibatan. Riset nunjukake yen meh 40% wong nuduhake tanggap sing luwih apik kanggo isi visual. Iki nggawe infographics minangka cara sing apik kanggo nonton kanggo nuduhake gagasan lan pikirane amarga dikemas karo informasi lan narik perhatian. Ing kasunyatan, isi sing ditambah karo multimedia dienggo bareng 12 luwih saka isi teks.

Dadi, apa sing kudu ditimbang nalika nambah infografis menyang isi sampeyan? Pisanan, priksa manawa sampeyan nindakake riset. Sampeyan pengin duwe bukti sing ndhukung gagasan sampeyan. Sampeyan ora pengin nggawe infographic sing dienggo sacara jembar ing Internet sing mengandung kasalahan gramatikal lan bukti sing salah. Kapindho, manawa grafis lan fonts duwe konsep lan tema sing padha. Sampeyan pengin infographic sampeyan katon harmonized, supaya priksa manawa sampeyan nggunakake typography padha ing saindhenging. Aja nggunakake gambar online kanggo nggawe infograhic amarga kabeh padha beda lan ora bakal katon. Pamungkas, elingake sumber sampeyan! Iku penting kanggo sampeyan menehi kredit kanggo informasi faktual sing ora Yours.

3. Koheren ora bisa dihindari

Grammar kurang becik bisa dadi catastrophic kanggo sampeyan minangka writer isi. Google wis nyedhiyakake penting banget kanggo kapercayan isi. Penulisan profesional sing nyakup deskripsi sing koherensi lan apt kanggo subyek yaiku apa sing sampeyan kudu fokus. Priksa manawa isi sampeyan bener-bener akurat, kanthi logika diatur, lan sacara grammatically tanpa cacat. Yen sampeyan kuwatir nggawe kasalahan, priksa manawa sampeyan ngeklik bukti sampeyan karo sumber online liyane. Kanggo kasalahan gramatikal, entuk peer utawa kolega kanggo maca isi sampeyan. Elinga yen isi sampeyan dituduhake menyang umum, supaya sampeyan ora pengin ngilangake kesalahane!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Apa Kontènku Menarik?

Sampeyan kudu ngerti yen presentation penting kanggo sukses. Sawise ngembangake isi sampeyan, takon dhewe babagan aksesibilitas, daya tarik, lan katemtuan. Formatting isi sing ora becik bisa mbuktikake kacilakan, nggawe infringing algoritma Google lan ekspektasi manungsa.

Apa wujud format format sing sampurna? Nggunakake katrangan, huruf tebal, paragraf, kalimat sing tepat lan sub-headings bisa nggawe konten sampeyan bisa narik kawigaten para nonton lan pungkasanipun, mbantu sampeyan ketemu tujuan sampeyan.

5. Apa babagan Readability?

Skor readability sampeyan bakal nuduhake carane adoh isi sampeyan wis sukses kanthi cocog karo preferensi para pamirsa. Isi sing gampang dicathet lan bisa dipahami menehi skor kemampuan maca sing apik. Ana akeh alat ing pasar sing bisa nguji kemampuan maca. Sawetara ngidini sampeyan nyoba situs web, paragraf tartamtu, utawa nyalin lan nempel lan nulis bagean tartamtu sing pengin nyoba. Priksa manawa isi sampeyan bisa dingerteni dening kabeh wong. Mung amarga sampeyan ngerti istilah-istilah teknis ing industri sampeyan, ora ateges uga sawetara penemu utawa pelanggan ngerti apa sing dikarepake.

Kajaba iku, jarak isi sampeyan kudu tepat lan ora cukup kanggo maca gampang. Ukuran font, typography, headings, lan gaya kabeh iku penting kanggo sampeyan nimbang. Wong maca isi ing platform sing beda-beda, supaya manawa kabisat ing desktop sampeyan mung kaya seluler.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Pakaryan Writer

Keahlian panulis wis nemokake sing jelas babagan pedoman Quality Rider sing bocor Google. Iku penentu penting kualitas lan bakal netepake bener lan akurat saka isi. Uga, gelar utawa credential penulis kudu nduweni pinunjul sing penting ing ngembangaken topik-topik akademik lan teknis sing nyenengake kanggo ngawasi koleksi penonton sing ageng. Nalika nggawe konten kanggo situs web sampeyan, nyoba nyakup sumber saka sumber sing duwe reputasi sing kuwat. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nduwe bukti lan informasi maneh kanggo nggawe cadangan.

7. Nggawe Reputasi

Kanggo sing ora ngerti, penulis sing nerbitake isi luwih akeh bakal entuk pangkat sing luwih dhuwur ing mesin pencari. Penghapusan anonimitas minangka titik fokus utama kanggo Google nalika nerusake konten online. Blogging tamu minangka cara sing apik kanggo para penulis kanggo netepake reputasi online. Sampeyan bisa nganggep blogging tamu kanthi sawetara cara - kanggo ngunggahake kesadaran dhewe, mbangun tautan, utawa malah nggunakake aplikasi kasebut minangka kesempatan kanggo nambah tulisan sampeyan. Manawa, perusahaan pengin nduweni isi sing apik kanggo situs web, nanging uga pengin ide sing apik. Kadhangkala, gagasan-gagasan sampeyan bisa dadi apik banget, nanging tulisan kasebut ora cukup gedhe. Dadi, entuk kesempatan kanggo sinau saka panyunting hosting blog lan ndeleng carane ngowahi blog sampeyan lan milih dadi sampurna!

8. Riset Media Sosial

Media sosial ora mung panggonan kanggo sampeyan kanggo nuduhake isi, nanging uga panggonan kanggo nggawe gagasan gedhe kanggo nulis babagan. Yen sampeyan pengin nulis isi gedhe, sampeyan pengin ngomongake ing para rawuhe. Apa cara sing luwih apik kanggo nyambungake tinimbang liwat media sosial? Deleng ing ngendi padha nongkrong, klompok-klompok sing padha digandhengake karo, sing diajak ngomong, lan obrolan apa wae sing disedhiyakake. Gunakake media sosial minangka cara kanggo ngetik menyang donya lan njawab pitakonan sampeyan.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Presidensi Pranala njaba lan Internal

Njupuk pranala kaya pentinge nulis isi sampeyan. Nanging, pranala menyang situs spam bisa mbuktekake kedadeyane kredibilitas konten sadurunge Google. Ngubungake internal sing kuwat uga bisa ngalangi sampeyan saka pangenalan Google lan pungkasane, nggawa asil sing ora ana rejeki. Nalika nggawe konten, aja liwat link ing isi lan mung apa perlu!

10. Penerbitan Domain nuduhake kualitas

Saben konten bisa ngrampungake kriteria sing kasebut minangka "kualitas", nanging akeh gumantung marang kualitas sing ana ing sekitar konten kasebut. Konten sing berkualitas apik nalika diiringi isi kualitas sing kurang apik ing situs web bisa mbuktekaken sial kanggo konten sing berkualitas amarga kedadeyan ora kalah karo peringkat efektif. Iki nggawe prilaku isi situs web bisa ditemokake lan mbantah reputasi online.

Yen situs web nduweni konten kualitas apik sing disambungake karo isi kualitas sing kurang apik, mula sayangé, konten berkualitas apik bakal nandhang sangsara. Mulane, homepage, domain ROOT lan kiriman liyane sing ana hubungane karo isi kasebut minangka penentu penting kualitas.

11. Menehi Nilai

Aja fokus ing nilai moneter ngasilake isi sing apik. Sampeyan pengin nggawe isi kanggo nyedhiyakake sumber lan informasi sing terkenal kanggo nonton sampeyan. Yakin, isi sampeyan digunakake kanggo mbantu sampeyan peringkat SEO, nanging sampeyan ora bisa entuk asil iki yen sampeyan ora ngasilake konten sing berkualitas. Kanggo ndeleng pengunjung, sampeyan kudu nuduhake nilai kasebut.

Kesimpulan

Yen sampeyan nggawe isi sing ngarah tulis kanggo mesin telusur sing ora nimbang nilai kanggo nonton, banjur apologetically ngandika, pendekatan sampeyan perlu reinvestment saka pikirane. Strategi isi kanthi ngeling-eling aspek ndhuwur kanggo nggawe konten sampeyan bakal nemokake sukses anyar online.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Sambungake

March 18, 2018