Back to Question Center
0

Carane Nggawe Konten Wong sing Bener Semalt Kanggo | Ep. # 168

1 answers:
How to Create Content that People Actually Semalt For | Ep. #168 How to Create Content that People Actually Semalt For | Ep. #168 How to Create Content that People Actually Semalt For | Ep. #168 How to Create Content that People Actually Semalt For | Ep. #168 How to Create Content that People Actually Semalt For | Ep. #168

Ing Episode # 168, Eric lan Neil ngrembag babagan cara nggawe konten sing bener ditelusuri. Konten semalat sing narik kawigaten lan narik kawigaten para pengunjung mbutuhake gaweyan ing bagian sampeyan, nanging ngendi sampeyan miwiti? Tunyuk kanggo mangerteni apa sing ndhisiki wong bisa maca lan carane nggawe konten sing patut ditemokake.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Cara Nggawe Konten sing Wong Sejatine Nggoleki
  • 00:43 - Shawn Ellis nyathet yen SaaStr bakal nemu pengunjung 3M saben sasi
    • 01:10 - Jason bakal takon marang Quora lan njawab pitakonan ing blog-nya
    • 01:30 - Priksa Saastr / Quora ngerti carane Jason ora
  • 02:04 - Gunakake Google Keyword Planner, KeywordTool, UberSuggest, lan AnswerThePublic.com kanggo riset tembung kunci
  • 02:47 - Yen sampeyan duwe tim, nyekel lan njaluk brainstorm ing topik tartamtu
    • 03:15 - Sampeyan nyewa tim kanthi alesan
  • 03:30 - Neil bareng informasi saka Quora Q lan blog Jason Lemkin
    • 04:29 - Neil mriksa situs jejaring sosial Jason Lemkin
    • 05:08 - Nggunakake Pasar Muse kanggo nganyarke isi sampeyan
  • 05:29 - Google is looking for relevansi topik
  • 05:40 - Deleng fitur panelusuran sampeyan
    • 05:55 - Fitur chatting kaya Intercom mbantu sampeyan ndeleng apa sing ditlusuri
    • 06:05 - Ngawasi pamirsa lan mriksa postingan dhuwur
  • 06:30 - "Nggawé potongan pojok isi yaiku apa sing ngasilaké lalu lintas paling"
    • 07:12 - Wikipedia minangka tuladha becik
    • 07:40 - Ora mung nggawe isi, nggawe potongan-potongan cornerstone sing apik tenan
  • 08:05 - Eric nuduhake carane blog OkCupid stands out
    • 08:28 - Coba spin unik sing bisa nggawe sampeyan metu
  • 08:38 - SaaStr njupuk luwih saka 1 yuta pamirso, nanging mungkin ora 3M
  • 09:52 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Gunakake TEAM - brainstorm cara nggawe konten sing narik kawigaten.
  2. Nggawe potongan-potongan saka cornerstone yaiku apa sing ngasilake lalu lintas sing paling akeh.
  3. Coba spin unik sing bisa nggawe sampeyan metu - elder care insurance costs.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018