Back to Question Center
0

Carane Tansah Pangguna Sampeyan Melu karo Semalt Sampeyan | Ep. # 172

1 answers:
How to Keep Your Users Engaged with Your Semalt | Ep. #172 How to Keep Your Users Engaged with Your Semalt | Ep. #172 How to Keep Your Users Engaged with Your Semalt | Ep. #172 How to Keep Your Users Engaged with Your Semalt | Ep. #172 How to Keep Your Users Engaged with Your Semalt | Ep. #172

Ing Episode # 172, Eric lan Neil ngrembag babagan carane sampeyan bisa tetep nganggo pangguna video. Semalat dadi cara sing luwih umum ing ngendi kita nuduhake isi, dadi kepriyé manawa sampeyan ngerti apa sing bener? Priksa manawa sampeyan nemokake sawetara tips praktis lan aplikasi online sing mbantu nggawe video luwih menarik-lan luwih nyenengake video, luwih akeh penampil lan konversi!

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Tansah Pangguna Panjenengan Bergerak karo Video
  • 00:39 - Ing 2020, paling isi bakal diwiwiti video
  • 00:46 - Video langsung wis dadi populer lan jumlah penonton wis kaping pindho
  • 01:10 - Nyimpen video cendhak bisa mbantu sampeyan duwe dhuwit sing dhuwur, nanging tingkat konversi sing luwih murah
  • 01:28 - Pisanan, coba nggawe video kaya crita
    • 01:45 - Ngomong dhewe nonton film
    • 02:13 - "Ngomong maneh sing luwih apik-emosi sing luwih apik, luwih akeh gawean sampeyan, luwih akeh dodolan sampeyan sing ngasilake saka video"
  • 02:30 - Mulai karo transkripsi utawa caption video
    • 02:43 - Rev nduweni kemampuan kanggo nggawe caption video kanggo sampeyan
  • 03:15 - Nduwe introduksi makarya
    • 03:45 - Sampeyan bisa nyoba kanggo mriksa gambar utawa intro karya liwat iklan Facebook kanthi rega sing luwih murah
    • 04:03 - Wong ngalih sudut kamera kanggo njaga wong-wong mau
    • 04:29 - Takon wong pitakonan
    • 04:54 - Ing video Facebook, sampeyan bisa mriksa nomer wong sing melu
  • 05:18 - Sampeyan kudu editing apik!
    • 05:29 - Casey Neistat mbangun merek lan didol kanggo $ 25M kanggo CNN-CNN ora tuku merek nanging nyewakake dheweke lan timnya dadi influencer
  • 06:15 - Ngomong alon-alon ning video
  • 06:48 - Sajrone video langsung, gunakake Telestream Wirecast supaya sampeyan manggon ing luwih saka 1 aplikasi
  • 07:30 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ing taun 2020, paling isi bakal diwenehi ing video-mulane, sinau dhewe karo alat iki.
  2. Ngomongake crita nganggo intro lan transkrip ing video sampeyan bakal bisa ngawenake panonton menyang sampeyan.
  3. Gunakake akeh platform media sosial sing bisa kanggo nambah interaksi lan konversi sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak - commercial appraisal companies.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018