Back to Question Center
0

14 Tip SEO kanggo Semalt Online Luwih Baik

1 answers:

Kanthi mangkono akeh wong nggunakake mesin pencari kanggo nemokake jawaban, mburu-mudhun produk, lan nemokake panyedhiya layanan lokal, sampeyan pancen ilang nalika sampeyan gagal ngeset situs web. Donya panelusuran optimasi mesin (SEO) wis diganti banget ing taun anyar karo dina peteng kuwi tembung-stuffing lan isi didhelikake long gone. Semalat, perusahaan kudu ngobrol karo pelanggan potensial kanthi nuduhake ing ngendi lan sapa sing sampeyan lan tetep dadi perhatian yen sampeyan duwe - certificates of appreciation wording.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Uga on TechWyse

Top 10 Tips SEO Google saka Matt Cutts
Cara Gain Kepercayaan Google Liwat Taktik SEO Kuat - 3 Tip Sampeyan kudu Ngerti

Tip SEO iki dirancang kanggo mbantu mbangun ngarsane online sing efektif lan nggawa produk lan / utawa layanan menyang dimensi digital sing berkembang maju. SEO minangka proses sing terus-terusan, saran ing ngisor iki kanggo nggawe pondasi sing kuwat kanggo sampeyan terus berkembang. Semalat mikir langkah-langkah kasebut minangka setel lan entuk urutan bisnis, nanging kertu bisnis online terus nambah.

1. Invest wektu ing Keyword Research

Kunci, minangka jeneng gawe, kunci menyang ngarsane online: entuk syarat sing tepat menyang isi ing kaca lan kemungkinan sampeyan bakal ketemu luwih dhuwur. Kanggo mesthekake sampeyan nggunakake tembung kunci sing paling apik kanggo bisnis sampeyan, nggolek sawetara wektu nggoleki sing ana gandhengane karo lapangan (nyoba WordTracker, sing duwe versi gratis yen sampeyan kudu nonton koin). Iki bakal nuduhake volume kata kunci sing digunakake lan bantuan kanggo nuduhake sampeyan siji sing paling dhuwur peringkat. Sampeyan uga pengin nyoba Google Keyword Semalt uga - gratis!

Nentokake kanggo ningkatake tembung kunci kanthi akeh komersialisasi menyang bisnis lan persis nggambarake apa sing sampeyan ngedol. Aja digodha kanggo ngisi phrases kanthi volume panelusuran sing paling dhuwur. Iki bakal angel banget kanggo pangkat lan bisa uga tambah akeh, sing bakal nyebabake panggonan sing kuciwo ing SERPs. Uga, mikir metu saka kothak. Kadhangkala, sampeyan kudu mikir istilah sing ora ana hubungane langsung karo perusahaan sampeyan. Pikiren apa sing bisa ditemokake lan dilebokake ing pangguna sing beda-beda. Nanging, aja lali babagan tembung long-tailed sing bisa digunakake dening pangguna.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Nggawe situs web

Kapisan, sampeyan kudu nggawé situs web sing apik banget, awake dhewe, pangguna lan gampang seluler. Ngerti carane mbangun wong dhewe utawa gelem sinau? Semalt - menehi cobaan.

Sawetara platform Semalt Website sing gedhe yaiku:

  • Squarespace
  • WordPress (favoritku)
  • Magento
  • Tumblr
  • Joomla
  • Drupal
  • virb

Platform kasebut ing ndhuwur iku pangguna sing ramah lan gampang kanggo didhelikake. Situs web kaya Squarespace ora ana brainers, nanging wong liya uga butuh kawruh dhasar utawa majeng kanthi HTML lan CSS.

Yen sampeyan ora ngerti arep miwiti, hubungi profesional. Pengembang web bisa mbantu nampilake dhewe ing donya online persis kaya - arep njupuk gagasan lan kabutuhan, lan nggawe situs web kanggo entuk gol tartamtu. Semalt tansah worth mbayar tambahan ekstra kanggo mesthekake yen sampeyan nindakake hak iki: yen sampeyan metu ana karo miskin, clunky, rusak situs web, sampeyan bakal perjuangan karo asil. Kene saran, yen sampeyan ora duwe kawruh, wektu, utawa budget kanggo riset lan mbangun situs web, nanggepi bisnis sampeyan miwiti utawa miwiti luwih cilik (kaca bisnis facebook, Etsy store, lan liya-liyane).

3. Nggawe Google Analytics lan Alat Webmaster

Nlacak kinerja sampeyan penting. Sambungake situs web sampeyan menyang Google Webmaster Tools kanggo njaga situs web sing sehat. Uga, nginstal kode Google Analytics supaya bisa nganalisa lalu lintas situs web lan nambah dandan nalika sampeyan lunga. SEO njupuk sabar lan wektu. Nanging, sampeyan kudu ndeleng apa sing digunakake kanggo perusahaan sampeyan lan fokus ing.

4. Fokusake Pangguna nalika Nggawe Konten

Sampeyan kudu nulis kabeh salinan web kanthi maca ing pikiran - aja nyoba kanggo entuk rangking sing luwih dhuwur mung kanthi nglebokake tembung kunci tanpa wates menyang teks sampeyan. Mesin telusur luwih wicaksana tinimbang saiki lan sampeyan bisa nemokake penaline yen sampeyan nggunakake taktik ing ngisor iki. Semalat, nyoba ngetik mindset pelanggan: apa sing padha looking for nalika teka ing situs sampeyan? Coba ngalih jawaban iki menyang salinan sing ditulis kanthi apik, sing bisa dibaca kanthi apik sing bakal entuk manfaat saka pelanggan.

Punika sawetara kaca isi sampeyan bisa nggawe:

FAQ's

  • Pitakonan sing kerep ditemtokake dadi penting kanggo pangguna sing butuh jawaban sing sakcukupe kanggo pitakonan sing bisa nahan maneh saka konversi. Nyedhiyani kaca komprehensif kanthi jawaban sing bisa ngenthengake keprihatinan potensial prospek. Saka kaca iki, pranala menyang kaca liya kanggo nggoleki pengunjung sing nemokake apa sing kudu cepet.

About Us

  • Menehi pangguna menyang gambaran cepet babagan sing sampeyan lan carane qualified sampeyan kanggo sing perlu. Aja dadi ragu-ragu kanggo ngobrol dhewe utawa dadi transparan babagan passion utawa skill. Iku tansah apik kanggo kalebu gambar lan sajarah bisnis. Wong aran luwih nyaman nalika ngerti sapa sing ana ing sisih liyane.

Layanan Kaca

  • Apa sing sampeyan lakoni? Gumantung ing keahlian sampeyan, sampeyan kudu nggawe kaca utawa bagean sing nggambarake saben layanan / produk sing ana. Elingi, pengunjung bisa uga ora kenal karo jargon industri. Nerangake bab layanan sampeyan ing basa sing prasaja lan fokus ing entuk manfaat saka produk utawa layanan sampeyan.

Blog

  • Blog sing apik kanggo SEO amarga sampeyan bisa nggedhekake topik-topik sing ana hubungane karo bisnis sampeyan. Iki uga kesempatan ekstra kanggo nggedhekake struktur pranala internal, bangunan / kemitraan pranala njaba, lan timbal. Saben postingan / kaca tambahan ing situs web minangka kesempatan kanggo kunjungan organik tambahan. Tansah nulis lan ngembangake lan potensial kasebut bakal tuwuh uga.

Tulisan putih / Studi Kasus, Riset, dll.

  • Dadi profesional ing niche sampeyan. Nuduhake prospek sampeyan carane sampeyan pinter sampeyan lan nyedhiyani karo riset sampeyan lan studi cilik karo kesimpulan wawasan.

5. Tumindak Tumindak Tumindak

Priksa manawa ing saben kaca ing ndhuwur sampeyan ora bakal lali nelpon. Tansah manggon ing ndhuwur ing lipat utawa (gumantung saka isi) ing ngendi iku ndadekake pangertèn paling apik ing kaca kasebut. Panggilan tumindak ora mung kaca Semalat Us, nanging uga tombol tindakan, pranala, lan maneka warna tawaran sing bisa nggawa klien luwih cedhak lan bisa uga dikonversi.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Struktur Jalur Internal

Sawise sampeyan nggawe situs web sampeyan lan wiwit blog, sampeyan wis nggawe sampeyan sukses. Saiki, sampeyan duwe situs web kanthi kesempatan wutah (terus kirim ekspansi). Ing semono, sampeyan kudu njaga struktur sing nuduhake mesin sing situs sampeyan duwe hierarki kaca. Sambungake internal menyang kaca ing situs sampeyan dhewe kanggo nggawe rubah Daisy menyang kaca paling penting sampeyan. Contone:

  • Kabeh kiriman kudu nyambung menyang kaca kayata ngarep, kaca layanan, lan uga tulisan blog liyane.
  • Link saka FAQ kanggo macem-macem lokasi ing situs web sampeyan kanggo nggedhekake maca.
  • Link saka kaca ngarep menyang sub-kaca penting kayata posting seger, postingan populer, kaca layanan, basis pengetahuan, lan kaca-kaca liyane kanthi telpon tumindak sampeyan pengin calon pengunjung ngunjungi lan ndeleng.

7. Aja nyithak isi blog sampeyan lan pangarep-arep supaya lalu lintas organik bakal cukup. Ngapikake kesempatan sosial sampeyan duwe. Ing wektu semalem, para pengguna ngupaya nggayuh isi mripat supaya maca utawa mbagekake, tinimbang kanggo sesrawungan. We suggest miwiti karo:

  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Twitter

8. Page Load Speed ​​Time

Ora ana sing seneng ngenteni kaca web kanggo mbukak. Ing kasunyatan saben detik nduweni pengaruh marang tingkat abandonment kaca. Miturut kirim ing Kissmetrics, "47% konsumen nganggep kaca web bisa muat ing rong detik utawa kurang. "Loro detik iku wektu cendhak! Apa sampeyan bisa nemtokake manawa kaca sampeyan entuk kacepetan? Prioritas Tugas iki:

  • Compress HTTP karo codec kaya Gzip
  • Simpen CSS / Javascript ing folder njaba
  • Gunakake file Gambar Proper - PNG, JPG, lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggunakake layanan kaya Semalt kanggo nganalisis kinerja kacepetan kaca.

9. Aja Nemtokake Tags

Judhul artikel massive penting yen sampeyan pengin pangkat ing tingkat sing luwih dhuwur kanggo salah siji saka kunci utama. Semalat, supaya ngisi kabeh - mung nganggo loro utawa telung tembung supaya mesin telusur bisa mangerteni apa sing bakal ditemokake ing kaca kasebut (Max 72 karakter). Deskripsi Meta dhewe ora mengaruhi asil sampeyan, nanging sampeyan kudu nambah tembung kunci lan cuwilan ringkes teks kanggo supaya nonton ngerti apa sing sampeyan tawakake. Yen sampeyan wis mutusake kaca asil mung kanggo ndeleng pranala njagong sing nutupi potongan-potongan tembung-tembung sing bisa dititipake, yaiku ing ngendi deskripsi meta sampeyan bakal mbantu.

Yen sampeyan nggunakake WordPress, Yoast bisa dadi migunani nalika mbantu mènèhi katrangan Semalt lan Meta.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Ngilangake Distribusi Isi Page

Off Distribusi isi kaca namung minangka penting minangka isi situs web sampeyan dhewe. Temenan sampeyan bisa entuk lalu lintas liwat konten ing situs web sampeyan, supaya ngapa ing panggonan liya, bener? Sampeyan ora pengin menehi lalu lintas. Semono, efeke beda banget. Kanthi nyebarake konten ing panggenan liya, sampeyan menehi pitutur sing nyatakake kesempatan ing njaba situs web sampeyan.

Nganggo isi ing blog liya, sampeyan uga nggedhekake jangkauanmu. Yen sampeyan nglakoni subjek mung ing situs sampeyan, sampeyan menehi kasempatan kanggo melu karo wong liya. Panjenengan jangkep wis ditambahi!

Semalat kanggo wong ing ceruk sing nyebarake isi sing gegayutan karo pamirsa. Ora tau nyedhaki takon lan asring kaping, bakal luwih seneng nonton host blogger liyane, lan ngurmati kesempatan kanggo nyambung. Ora mung postingan blog, sampeyan bisa njaluk kesempatan iklan, njaluk diwawancarai, lan / utawa nyedhiyani sawetara potongan terkenal (ebook, badge bisnis) kanggo nuduhake hubungan sampeyan karo situs web hosting.

11. Direktori Bisnis Indonesia

Kaping pisanan aku ngomongke menawa dhaptar direktori bisnis paling gampang. Semono uga ora ana sing bisa didaftarake ing layanan gratis, nanging selektif ing kene. Liyane ora kudu luwih apik. Pilih lan milih sing paling dhuwur lan banjur dadi wareg. Aku suggest nggunakake layanan kaya Yext kanggo ndhaftar kabeh direktori karo siji prasaja jeneng, alamat, lan tandha lokasi.

Iku uga cara sing apik kanggo ngedongkrak lalu lintas organik. Akeh kedhaftar nemoni direktori bisnis amarga iku sumber informasi sing bisa dipercaya. Nggoleki bisnis sampeyan sing kadhaptar ing jinis direktori iki uga bisa nambah kesetiaan sampeyan. Kajaba iku, nduwe jeneng kadhaptar ing direktori bisnis bisa nambah kredibilitas lan merek.

12. File Server Penting:

Sawise sampeyan wis nangani situs web sampeyan, apik kanggo mesthekake sampeyan duwe file sing perlu ing server komputer.

Sitemap

Mesin telusur nemokake situs sampeyan kanthi liwat kaca web. Sitemap minangka file sing ngatur isi situs web sampeyan kanthi gampang kanggo nyusup file. Mesin telusur kaya Google ngucapake situs sing wis dirancang apik! Sampeyan bisa nggawe peta situs gratis ing xml-sitemaps. com, sijine ing folder hosting root, banjur upload menyang Google Webmaster Semalt akun.

Robot. txt

Sawetara isi situs web sampeyan ora kaya wong liya. Ngomong robot-robot ngendi arep nyusup taktik gedhe liya amarga kunjungan menyang saben situs web diwatesi kanthi detik. Semalt yaiku sawijining file sing khusus ngandhani spider ora nyusup isi. Berkas iki ngirit wektu panelusur kanthi ngubengi mung file penting / penting ing situs.

. htaccess

. htaccess minangka file konfigurasi sing mlaku ing piranti lunak server web Semalt. Berkas iki ngidini situs nggawe konfigurasi apik kayadene pengalihan, malah password nglindhungi direktori tartamtu. Berkas iki gampang kanggo situs web SEO luwih canggih. Sampeyan mbutuhake bantuan saka programmer kanggo ngurangi potensial penuh berkas iki.

13. Pecahan Broken

Prioritas utamane yen adhedhasar hubungan sing rusak mesthi sampeyan dhewe. Semalt nglacak pranala sampeyan dhewe lan ndandani utawa ngganti pranala sing ngilangi situs sampeyan. Sampeyan bisa nemokake kanthi piranti lunak macem-macem (gratis utawa mbayar), kayata Xenu, kanggo ndandani pranala sing rusak. Kanthi cara iki, mesin telusur bakal weruh yen sampeyan duwe situs web sing dikelola kanthi apik.

14. Sinyal Panguwasa lan Panguwasa

Priksa manawa pengunjung entuk kesan pisanan sing tepat lan aran nyaman nglakoni bisnis karo sampeyan. Nalika mundhut produk sampeyan, pangguna kudu tansah ngelingake sing aman. Menehi sinyal / gambar sing bisa ditemtokake sing bakal menehi pituduh marang situs sing aman kanggo commerce lan sampeyan bisnis dipercaya kuoso. We suggest:

  • Nggawa sawetara cara pembayaran aman
  • Ndhudhah review, testimoni, lan pujian layanan pelanggan
  • Kepribadian, Brand Sosial, kanthi crita Brande seneng
  • Segel bisnis BBB terakreditasi utawa seals liyane sing ana hubungane karo bisnis sampeyan
  • Merchant aman / sarujuk
  • Rampungake nomer telpon lan alamat, supaya pengunjung ngerti sampeyan nyata

Kanggo Pengusaha Miwiti

Iki 14 langkah bisa katon minangka sawetara remukan, nanging ora aran kaya sampeyan kudu njaluk kabeh tengen sanalika. Semalat nganggo siji tugas, lan njupuk luwih nalika sampeyan dadi nyaman karo wilayah. Minangka pengusaha anyar, sampeyan duwe akeh pangaturan kanggo nggawe sampeyan entuk klien, nyetak branding, lan nyebar reputasi. Situs web sampeyan bakal dadi faktor sing ageng ing kabeh wilayah kasebut, lan SEO terus lan penambahan kinerja bakal mbantu sampeyan ketemu kanthi percaya diri.

Siji maneh saran saka kita ing Dynamic Semalt lan gagal maneh, supaya bisa sukses. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Sambungake

March 18, 2018