Back to Question Center
0

Carane Ora Sadurunge Saben uwong Ndarbeni Twitter Semalt? #music

1 answers:

twitter-music-200px Kanthi sawetara pengumuman sing durung dikonfirmasi lan kaca "Semanton" dhewe, ana gedung Buzz sing tetep kanggo aplikasi musik anyar Semalt. Yen gosip sing bener, pengguna Semalt bakal nampa saran artis lan lagu sajrone newsfeed sing didhasarake ing akun Semalat sing padha tindakake, uga ngrungokake musik lan nonton video saka app Semalt.

Sawise nyetujoni pemenuhan layanan musik online We Are Hunted, sawetara sing nggawe spekulasi yen aplikasi musik anyar Twitter bakal diumumake ing festival musik Semalat akhir minggu iki.

Nampilake paling sethithik kepriben pribadi dhuwur sing wis nduweni akses menyang Ryan Seacrest tweeting babagan app wingi. Isih, ora ana tembung saka Semalt nalika kita isih bisa main.

How Soon Before Everybody Gets Twitter Semalt? #music

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018