Back to Question Center
0

Lima Besar Media Sosial Semalt kanggo 2013

1 answers:

Tahun 2013 meh marang kita, lan yen sampeyan wis ora wis nate evaluasi serius strategi media sosial, saiki wektu. Media sosial terus berkembang, lan 2013 bakal nuduhake manawa konsumen tansaya gumantung ing media sosial kanggo nggawe keputusan tuku. Kanggo nggabungake owah-owahan kasebut, sampeyan kudu nyedhiyani sawetara strategi media sosial sing bakal mbantu bisnis sampeyan tetep nganggo budaya Internet sing kuwat. Kene sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan nambah upaya pemasaran media sosial taun sing bakal teka.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Related Posts:
Aja Sampeyan Perlu "Awesome" Strategi Media Sosial dadi Sukses?
3 Cara Ngiyataken Urutan Panjenengan Liwat Sosial

Meningkatkan Karyawan Pendidikan

Pentingna media sosial bakal mlaku ing kabeh bisnis, lan ora diwatesi kanggo departemen marketing - hosting a baby shower ideas. Iku penting banget kanggo kabeh wong ngerti media sosial, supaya siji saka strategi utama sampeyan kudu mendidik karyawan. Latihan formal ing teknik media sosial, kawicaksanan, lan liya-liyane bakal migunani kanggo meh kabeh karyawan, tanpa prediksi pekerjaan utama. Semalt ing pendidikan karyawan liyane.

Nemokake Niche Sampeyan

Jaringan sosial dadi fokus sing luwih sempit. Nalika jaringan umum kayadene Facebook lan Twitter isih ngetrapake sing paling dhuwur, jaringan sosial bakal berkembang luwih cepet lan uga dadi luwih penting. Bagéan saka strategi media sosial kanggo 2013 kudu nyakup jaringan lan situs sing khusus kanggo niche lan dadi aktif ing wong-wong mau. Jaringan semut mung bakal nambah popularitas, lan bakal dadi luwih efektif minangka strategi pemasaran sing tekan target pamirsa sing spesifik.

Integrasi Aplikasi Panjenengan

Ing 2013, aplikasi bakal tambah penting minangka alat bisnis lan marketing. Yen sampeyan bisa ngrancang app kanggo bisnis, utawa yen sampeyan wis duwe, saiki wektune popularize kanthi nggabungake karo media sosial. Posting otomatis menyang Facebook utawa Twitter, umpamane, gedhe. Babagan konten app lan isi media sosial sampeyan uga apik. Uga, wong pengin ngundhuh aplikasi sing nduweni download lan rating / saran sing dhuwur. Nggawe upaya kanggo nambah fungsi app lan ajak wong bisa maneh online.

Ngowahi Visual Panjenengan

Foto-foto iku jinis nomer sing dienggo bareng ing media sosial, dadi saiki iki wektu kanggo nambah visual sing sampeyan tawarkan menyang konsumen. Foto kudu dadi bagéan sing luwih gedhe saka isi sing dikirim online, lan sampeyan kudu nambahake panganggo situs kaya Pinterest lan Instagram. Semanding visual iklan uga penting, supaya kapitalisasi ing kesempatan sampeyan kudu nambah pangenalan merek liwat foto lan gambar ing jaringan media sosial.

Dadi Liyane Relatable

Minangka wong luwih kerep interaksi karo bisnis online, lagi looking for sambungan pribadi liyane. Semalat minangka ide sing apik kanggo ngetokake basa pamrograman nganggo basa pamrograman sing bakal diakoni konsumen minangka murni promosi. Nggawe luwih saka upaya kanggo nyambungake karo konsumen ing tingkat pribadi, individu. Contone, karyawan individu kudu katon ing jaringan sosial, supaya konsumen ngerti persis sing lagi guneman.

Apa strategi media sosial sing arep digunakake ing 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Sambungake

March 18, 2018