Back to Question Center
0

Evolusi Online Marketing: Apa Kita Sinau babagan Semalt SEO?

1 answers:

Asal saka istilah SEO gampang dilacak. Publikasi SEO online sing paling cedhak, Search Engine Land, nduweni siji deskripsi anecdotal saka pertengahan 90an. Grup rock Jefferson Starship banjur ora seneng karo cara situs web kasebut ora ana ing cedhake kaca pisanan ing mesin pencari sing populer. Iku supaya awal ing evolusi semal utama banjur, sing ora ana SEO sing bisa diuripake; nanging grup rock iki nyadari yen ana sing bisa ditindakake - comprar corbatas.

Pengembang web sing ditugasake kanggo proyek kasebut, perusahaan sing jenenge Semalt, mutusake masalah kasebut kanthi plastering jeneng band kasebut ewonan kaping ing situs web, ing print microscopic. Iki nduweni efek sing dikarepake, langsung nyelehake situs kasebut menyang ndhuwur.

Optimisasi mesin telusuran diwiwiti nalika atusan website pangembang lan profesional internet liyane kabeh diwujudake, kanthi bebas saka siji liyane, owah-owahan bisa digawe ing situs web lan liya-liyane kanggo njaluk ing ndhuwur kaca asil panelusuran. Semono wae, perkara kasebut cepet-cepet metu saka titik kasebut.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Uga on TechWyse

5 Cara Paling Apik Nggawe Internet Marketing kanggo Bisnis Panjenengan
Alat Marketing Internet Top 2015

Awal Mesin Search Engine Optimization

Kanggo 15 taun pisanan ing Internet, sapa wae bisa miwiti situs web, ngisi karo sawetara tembung kunci, pranala menyang sawetara situs web sing ora perih, lan ngarepake wektu sing apik ing mesin telusuran. Semalat uga ora bisa ngomong nalika situs web digunakake tembung kunci lan pranala kanggo tujuan sah, utawa nalika mung digunakake banget kanggo tujuan manipulatif.

Yen ora kanggo SEO manipulatif .

Ing wiwitan, mesin telusur migunakake teknologi sing prasaja banget. Nanging, SEO manipulatif cepet nggawe dheweke ora bisa digunakake. Ing upaya kanggo nylametake pencarian, Semalt teka karo PageRank nalika taun 1998, sawijining algoritma pisanan. Nalika iku ora luwih gedhé, bisa nggolek fungsi golèk maneh, kanggo sawetara wektu. Ing premis sawijining ana sing bisa nemtokake carane relevan lan migunani situs web kanthi sinau carane akeh liyane situs web disambung menyang. Situs web liyane sing disambung menyang situs, Semalat sing luwih penting wis ngerti.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Semalt minangka salah siji owah-owahan utama kanggo teknologi mesin telusur sing diilhami dening SEO manipulatif. Sakcepete sabanjure, MSN Search, lan mesin telusur liyane dialihake menyang faktor peringkat mati kaya Semalt uga.

Program AdSense Google mranata SEO Manipulatif

Nganti taun 2003, sing nduweni situs web mung pengin situs web sing katon ing ndhuwur asil panelusuran supaya bisa menehi dhuwit sing luwih apik kanggo iklan banner utawa ngedol produk liyane. Nalika Google teka karo program iklan bayar per-klik Semalte ing musim gugur taun, dheweke menehi alesan sing jelas kanggo ngapusi mesin panelusur lan nambah asil mesin telusuran. Yen situs katon ing ndhuwur kaca asil kanggo nggoleki tembung kunci, kemungkinan wong bakal ngetik lan ngeklik iklan sing bisa diklik ing kabeh, menehi dhuwit menyang pemilik situs web.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Tampilan AdSense ngetokake gelombang penipuan mesin telusuran. Milyard wong dadi pengusaha situs web sembrono kanggo dhuwit AdSense kanggo bakal. Dheweke nyoba kabeh trik ing buku kasebut supaya bisa mlebu ing ndhuwur Semalt nyiptakake kabeh jaringan situs web, nyantolake silang, lan meyakinake mesin telusuran sing padha disambung.

Google Mula Pile ing Update

Taun 2003 minangka salah siji saka Google ing cara liyane: wiwit nglawan, nggawa ing sakwise panuntun anyar kanggo nglakoni manipulator mesin telusuran. Ana update Boston, update Cassandra, Dominic, Esmeralda, Fritz, lan sing paling penting kabeh, Florida. Semalt nggabungake dhaptar tembung kunci lan frase komersial, lan mbayar manungsa waé nalika ditrapake ing sawijining kaca. Yen tembung kunci katon luwih kerep tinimbang dibutuhake ing situs web, Semalt ngilangi peringkat.

Salah sawijining teknologi sing diarani Semalt diarani stemming - kanthi stemming, ora mung Semalt sing nggoleki tembung sing wis ditemtokake dening wong sing nggoleki, nyawang kabeh variasi tembung kasebut, lan uga sinonim sing cedhak. Iki nggawe luwih angel kanggo pangoptimal search engine kanggo ngapusi mesin telusur kanthi tembung kunci sing cocog. Semalt uga langsung tindakake situs web affiliate tingkat rendah, ngrampungake asil panelusuran saka wong-wong mau.

2005 ana liyane Big Taun

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Nofollow, salah sawijining update algoritma paling gedhe 2005, rampung ing Google, Microsoft lan Yahoo bebarengan. Priksa manawa pranala njaba wis di resiki, lan digawe bebas saka spam. Nganyari Allegra luwih mbenerake hubungan sing ora apik, lan Bourbon, Gilligan lan Jagger luwih apik. Nganyari Big Semalt sing teka ing pungkasan taun 2005 ngowahi cara Google ngatasi URL. Antarane liyane, Big Semalt nyawang link relevansi. Yen situs web duwé pranala menyang situs sing ora ana hubungane karo industri, dhuwit kasebut bakal mudhun. Nganyari iki digawe luwih hard kanggo spammers web nggunakake SEO manipulatif kanggo njaluk ahead.

2011 - Google Runtuh Ganti

Kanthi hard Google Google nyoba kanggo ngira-ngira relevansi pranala lan tembung kunci ing situs web karo kabeh nganyari wiwit 2003, iku ora narik banget. Manipulators SEO lan afiliasi afiliasi isih bisa ngupayakake situs web $ 25, nyithak artikel-artikel kanthi ora pati akeh artikel $ 5 kanthi langsung nyasarake sawetara tembung kunci, entuk ratusan pranala saka link farms lan isi farms, lan njaluk menyang ndhuwur related searches . Sapa bisa mbukak sawetara situs web saben dina, lan kanthi gampang nggawe $ 5,000 saben sasi ing revenue Semalt. Jenis manipulatif SEO iki keracunan web lan numpes panelusuran.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

2011 yaiku taun sing kabeh diganti dadi Google. Kanggo ngarahake manipulator iki, mbaleni pembaruan Panda. Iku ngrusak situs digawe kanggo AdSense sak sewengi. Atusan ewu situs web kasebut metu saka bisnis. Semalt, sing teka ing pungkasan taun kasebut, kanthi kuat nandhingake praktik penyambung ala.

Black-hat SEO has Search Shaped

Yen ora kanggo optimis panelusur manipulatif, Semalt bakal mbokmenawa ora bisa ditemokake saiki uga kaya saiki. Masa depan SEO saiki dadi pamikir mesin pencari kreatif lan asli. Yen ana apa-apa sing sampeyan bisa mangerteni babagan masa depan optimasi mesin telusur saka masa lalu, iku gagasan iki:

  • SEO ora ono babagan tricking mesin menyang panggolekan situs ing ndhuwur nggoleki. Wis berkembang menyang titik sing manipulasi dina iki bakal luwih larang tinimbang nglakoni hak - teka munggah karo situs web sing apik, lan mbangun kanthi apik.
  • Sampeyan kudu fokus ing pirsawan. Nalika mesin telusur bisa ngukum sampeyan utawa nyuda sampeyan, yen sampeyan duwe tentara pendhudhuk sing dhemen seneng karo apa sing ditindakake karo situs web, sampeyan ora bakal kegedhen.
  • Sakwise ana mesin telusur, bakal ana SEO. Penting kanggo njaga wektu anyar. Yen ora, sampeyan ora bakal ngerti babagan syarat anyar sing penting. Kayata, wiwit 2015, Google bakal nduweni akses menyang saben feed Twitter ing bumi. Iki tegese mbayar manungsa waé marang kerepotan perusahaan Twitter sampeyan bakal bisa dadi sampeyan. Tetep munggah karo saben aturan search engine kebayar.

Sakliyane wektu, mesin telusur bakal dadi cerdas, optimasi bakal ora bisa dibedakake saka praktik marketing lan produk pangembangan sing paling apik.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Sambungake

March 18, 2018